Kamilem 1 Napisano 16 Grudzień 2011 No cześć, więc tutaj będą pojawiać się moje mapki escape, będą klasyczne (parkour itp.), adventure (przeżyj w jaki sposób tylko możesz), konkurencyjne (na multi, tak by się pościgać np. po wełnę itp.)(PARKOUR) IronCraftDownload: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Screeny:(SURVIVAL) Animal IslandDownload: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zasady i Zadania:Zasady:-Nie cheatuj rzeczy-Graj przynajmniej na Easy-Nie szukaj ani nie wchodź na inne wyspy-Jeżeli grasz na serwerze nie używaj komend /spawn, /home, /tp itp.Zadania:-Zrób farme tylko czego się da (w tym zwierząt)-Stwórz 15 bałwanów-Zrób dom dla siebie-Zrób dom dla wieśniaka (NPC)-Zdobądź 15 niebieskiej wełny-Zdobądź 15 czarnej wełny-Zdobądź 15 zielonej wełny-Zdobądź 15 żółtej wełny-Zdobądź 15 czerwonej wełny-Zdobądź 3 brązowej wełny-Zdobądź 32 obsydianu-Zdobądź 10 stacków cobblestona-Zdobądź 3 stacki stona-Zdobądź 2 stacki węgla-Zdobądź 1 stack żelaza-Idź do piekła-Znajdź piekielną twierdzę-Znajdź przynajmniej 2 monster spawnery-Zrób statek (25 kratek długości) z drewna i desek-Zrób magazyn-Stwórz Diamentowy Kilof-Stwórz Diamentową Łopatę-Stwórz 5 Żelaznych Mieczy-Stwórz żelazny Hełm-Stwórz żelazny Napierśnik-Stwórz żelazne Spodnie-Stwórz żelazne Buty(ADVENTURE) Mossy CavernsDownload: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Screeny:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilem 1 Napisano 20 Grudzień 2011 Ludzie no.. Tylko 1 ściągnięcie? Odświeżam ten temat! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukOle 4 Napisano 20 Grudzień 2011 Taaa... Wiem coś o tym . Nad swoją 1 mapkę Escape także długo pracowałem . Niestety na marne . Strasznie mało osób ją pobrało i skomentowało . Wniosek : Nie opłaca się już robić takich map . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilem 1 Napisano 20 Grudzień 2011 Taaa... Wiem coś o tym . Nad swoją 1 mapkę Escape także długo pracowałem . Niestety na marne . Strasznie mało osób ją pobrało i skomentowało . Wniosek : Nie opłaca się już robić takich map .A ja się nie poddam, już za kilka minut zobaczysz moją kolejną mapkę - survival Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilem 1 Napisano 23 Grudzień 2011 Poprawiłem jeden poważny błąd w IronCrafcie, niecierpie mojego kuzyna! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilem 1 Napisano 29 Grudzień 2011 Dodałem nową mapę przygodową - Mossy Caverns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dimashio 12 Napisano 29 Grudzień 2011 Kamilem, wiesz, że istnieje opcja "edytuj"?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach