kubisz0n 5 Napisano 3 Maj 2011 Cześć, mam na imię Jan. Zadawajcie pytania do mnie tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Virgilio 0 Napisano 3 Maj 2011 Czy Ty tak naprawde pracujesz w galerii ? Czy to tylko pogłoski ? Chodzisz do klasy z Rabusiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 3 Maj 2011 1. Nie, nie pracuję w galerii. 2. Nie, nie chodzę z Patrykiem do klasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj_gal 0 Napisano 5 Maj 2011 Jestem tu nowy i nie bardzo mogę się odnaleźć. Chciałbym się spytać o Ip serwera, o ile jest to możliwe. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 5 Maj 2011 s1.minecraft.pl - jest napisane pod banerem TS i nad ShoutBox'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj_gal 0 Napisano 5 Maj 2011 Dziękuję za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 27 Styczeń 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 20 Kwiecień 2013 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach