Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kokomandek

Kiedy będzie następna aktualizacja?

Rekomendowane odpowiedzi

Kokomandek    2

Kiedy będzie, lub czy w ogóle będzie kolejna aktualizacja? Powinni naprawić kilka rzeczy takich jak:

- Odrastanie wełny owcom

- Chodzenie po uprawach

- Rażącą zmianę przy zmianie biomu. Np: woda z bagien, a potem od razu czysta woda, powinna być jakaś pośrednia, tak samo z trawą

- Błąd z podwójnymi drzwiami

- Lepsze generowanie mapy (coraz częściej widzę takie "ucięte" góry, naprawdę brzydko to wygląda)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mialx    0

Nowych aktualizacji już nie będzie mówił tak Markus Persson na twitterze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fizys    2

Głupot nie gadaj, to po co robiliby snapshoty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ProgresPL    3

Nowych aktualizacji już nie będzie mówił tak Markus Persson na twitterze.

Że niby słucham?? To że wyszła pełna wersja gry , nie oznacza że nie będzie aktualizacji. Wszyscy to wiedzą, co chociaż trochę się tym interesują. Nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd , jak masz niesprawdzone informacje. Minecraft będzie dalej rozwijany coraz to nowszymi aktualizacjami i dodatkami :)

Co do aktualizacji , myślę że wprowadzą ją gdzieś po świętach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bharteck    0

Czytałem na różnych stronach, że gra będzie rozwijana do tej pory, aż gracze przestaną w nią grać.

Oczywiście nowe aktualizacje mogą być ciekawe, tylko żeby nie wprowadzali elementów gry RPG. MC niech pozostanie grą sandboxową - nie wymagam niczego więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jasiek_One    6

Pewnie robią testy na graczach poprzez snapshoty, a potem może to dodadzą. Ostatnio coś takiego jak Holiday coś tam pojawiło im się na ekranie z update'ami. Powinni już rzeczywiście coś dodać. Może Christmas Update(jak Halloween Update).Spotkać można św.Mikołaja xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zittau    0

Nie rozumiem czego chcecie od owiec i odrastania im wełny? Mam obecnie wersję z dodanymi językami nie pamiętam tego numerku ale pewnie wiecie o co chodzi i wełna odrasta owcom bardzo szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

Powinni tak jak mówicie poprawić przede wszystkim generator map bo jest okropny.Przez niego grać wogóle mi się nie chce.I standardowe tekstury, bo te nowe strasznie wyglądają.Popatrzcie sobie na taką moją ulubioną betę 1.2_1/2-przecież takie fajne tekstury były itemów i generator map.Teraz od pełnej wersji alpha jest lepsza czy te pierwsze bety (1.0-1.3).Przez to nie gram już w Minecrafta, tylko czasem buduje domek na Aliquamie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...