Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Niaghaman

Nie będzie S.T.A.L.K.E.R. 2? Koniec GSC?

Rekomendowane odpowiedzi

Hepe    2

Nie mogę w to uwierzyć zamykają GSC i Stalkera 2 nie będzie :( mam nadzieje że to tylko taka reklama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niaghaman    14

CD projekt śledzi sytuację:
/>http://www.cdaction.pl/news-23969/stalker-2-prace-przerwane-tworcy-zaprzeczaja-update.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hepe    2

Ech... a jednak zamykają żegnaj Stalkerze. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lesqx    7

Ja to mam nadzieję, ze IW nie przejmą S.T.A.L.K.E.R-a... Bo to co zrobili z MW3 to śmiechu warte... No może było fajnie spotkać stare postacie w MW3, ale szkoda że wszystkie poginęły... Teraz czekac na CoD-a 9 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Ja też w to wątpię ale podaję przykład.Ja już nawet MW3 nie odpalam bo wiem że jest zj*****...to samo jest w MW1.Niech GSC jeszcze zrobi Stalkera 2 i niech zamykają jak mają zamknąć ale niech chociaż tą 2 zrobią.

Dalej się nie zorientowałeś? GSC zrobiło sobie reklamę. MW1 jest bardzo dobrą grą, więc nie wiem, o co Ci chodzi.

Dodatkowo trzeba wspomnieć, że IW robiło to, co kazało im Activision - a potem wylano dwóch najważniejszych pracowników, Zampellę i Westa. Większość pozostałych (38 z 46) odeszła sama do studia Respawn Entertaiment, stworzonego przez wcześniej wymienioną dwójkę. Stare IW było bardzo kreatywne i chwała im za to. To Acti ich ograniczyło, i wyszedł taki badziew jak MW2. MW3 to już kompletnie poroniony twór nowych ludzi. Także pamiętajcie - dzisiejsze IW to nie to samo IW co w 2010r.

Nie bronię MW3 ani MW2 - są to kompletnie gówniane gry, nie lubię ich, i przez nie przestałem grać w Call of Duty. Dla tej marki nie ma nadziei - kto zaryzykuje zarżnięcie kury, która znosi złote jajka? Nikt. Acti też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

jedyna najnowsza część CoD-a w którą gram to MW2 (tylko multi) i BO, ponieważ BO jest takie bardziej...orginalne.MW1 mi się nie podoba pod względem silnika, tzn. ona ma taki troszkę klimat zrąbany...ale ogółem jest świetna.A o MW2 i MW3 szkoda gadać.Jedyne co MW2 miało dobre to multi.Reszta była do bani.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258
Dalej się nie zorientowałeś? GSC zrobiło sobie reklamę.

Wciąż aktualne. Zresztą, stary news jest stary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...