Kerorro 13 Napisano 10 Grudzień 2011 Nazwa projektu: BibliotekaOpis projektu: Biblioteka z książkami, stołami do enchatowania, brewing standami. Mogą się tam odbywać konkursy na wiedzę itp,Rozmiar: 50x50x70Wsparcie:2 x 64 Bookshelf20 Brewing Stand20 Stołów do ulepszania 3 x 64 Stone1 x 64 Wełna białaNajwyżej potem poproszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kanon 4 Napisano 10 Grudzień 2011 Świetny pomysł ale jakiś szkic budowyjak szukasz pomocy ToMogę cie pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 12 Grudzień 2011 Szkic... SS... cokolwiek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 12 Grudzień 2011 Dobrze już daje.Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Proszę, zapewniam będzie ładniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 12 Grudzień 2011 A myślałem, że plan Malborka w paincie był dziwny... Pomysł i tak mi się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 12 Grudzień 2011 =P, to jak akceptujecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 12 Grudzień 2011 Moim zdaniem złe to tak jak by podstawić stoły do ulepszania ludziom pod nos a tak to zrobić biblioteczki zrobić stół zagospodarować ładne miejsce w domu itd. czyli biblioteka tak stoły do ulepszania w nich nie ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 12 Grudzień 2011 Mój mały pomysł to wstawić tam sklep administracji z sprzedażą książek ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 13 Grudzień 2011 Nie każdego stać na 2 diamenty, 1 książkę, 4 obsydianu. A to tylko pomoc innym. My im nie dajemy, niech sami się pofatygują i przyjdą. Zobaczysz, jakie oblężenie biblioteki będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 17 Grudzień 2011 Haha projekt na kartce... ciekawe... Zbuduje to na warp fb to Ekipa oceni czy warto przenieść na mapę główną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ser100 2 Napisano 17 Grudzień 2011 Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, ja jestem ZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach