Dunio 0 Napisano 5 Grudzień 2011 Więc... O co chodzi z tymi snapshot'ami? Wiem, że wychodzą co tydzień, ale one się automatycznie mi do MC ściągają czy ja sam muszę ściągać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Tomaszewski12 1 Napisano 5 Grudzień 2011 Sam musisz ściągać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 6 Grudzień 2011 Snapshoty to są odpowiedniki PreRelease z bety, tylko ponoć działają z serwerami 1.0.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dunio 0 Napisano 7 Grudzień 2011 Czyli jak ściągnę Snapshota to nic mi się nie popsuje w normalnym MC i będę mógł grać na moim save?A tak w ogóle to warto ściągać te Snapshoty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 aftr 2 Napisano 7 Grudzień 2011 Dla osób zadawających takie głupie pytania: NIE WARTO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dunio 0 Napisano 7 Grudzień 2011 A jak je zainstalować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Karkoon 36 Napisano 8 Grudzień 2011 Jak każdego moda.@edit ja tak zawsze robiłem i mi działały :I Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dex3r 143 Napisano 8 Grudzień 2011 Jak każdego moda.Po co się wypowiadać na forum jak się nie zna na rzeczy? Aby nabić posty?@TOPICŚciągasz minecraft.jar i podmieniasz go z tym w folderze %appdata%/.minecraft/bin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Więc... O co chodzi z tymi snapshot'ami? Wiem, że wychodzą co tydzień, ale one się automatycznie mi do MC ściągają czy ja sam muszę ściągać?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi