Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Przeszłość związana..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Przeszłość związana..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
skowronek4at

Podanie skowronek4at

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze: skowronek4at

Imię: Dawid

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Znam dużo komend , umiem tez troche konfigurowac pliki serwerowe (bukkit)

Projekty (screeny, opis): Daje fotki z mojego serwera :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Mam swój serwer dedykowany i jestem na nim adminem

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):Nie

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):w tygodniu 3/4h w weekend więcej

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):Od Września 2011

Dlaczego właśnie Ty?: Znam sie bardzo dużo na komend , jestem cierpliwy i lubie jak gracze sa szczęśliwi i nic im nie przeszkadza.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Gram w minecraft od wersji 1.3(więc jest ogarnięty z tą grą) ,codziennie zaglądam na minecraft.pl ,mam TS3 ,

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Bo bez tego wszystko się posypie administracja serwera musi na sobie polegac dzieki temu wszystko bedzie dobrze z serwerem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Wiek - nie koniecznie...

Ale umiejętności opisane + ssy to plus.

Wydaje mi się że chyba damy Ci szanse na II etap...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...