Jasiek_One 6 Napisano 2 Grudzień 2011 Zauważyłem że powstaje wiele tematów, które zasługują na jeden wspólny, ogólne zmiany w Minecraft. Nadaljest masa bugów (np. z drzwiami). Najbardziej wkórzający jest z zamarzaniem wody na niektórych profilach. Czary,magia,alchemia,wszystko jest dodane. Generator map podobny jest do z 1.8.1 Dodano śnieg,bałwany. Wioski nadal mają przygłupich osadników. Wiele się zminiło. Piszcie co zauważyliście!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasel2000PL 11 Napisano 3 Grudzień 2011 Ja zauważyłem mniej crashów (wreszcie można normalnie grać w minecraft)Crashe zdarzają się głównie na modach lub HD texturach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_One 6 Napisano 4 Grudzień 2011 Eeeeee... Ja używałem Force Update ok.20 razy (mody:-D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThreeX 0 Napisano 13 Grudzień 2011 nie wiem czy to w 1.0 czy już w snapshot'ach ale będąc w rozgrywce survival można kliknąć klawisz "B" i przejdziemy na tryb creative Przypadkiem to odkryłem jak pokazywałem nową klawiaturę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 19 Grudzień 2011 Mi w pełnej wersij nie podoba mi się magia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 19 Grudzień 2011 To nie używaj, huh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasel2000PL 11 Napisano 20 Grudzień 2011 Czy mi sie zdaje czy po rzuceniu jajkiem wypadają czasami 4 kurczaki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_One 6 Napisano 20 Grudzień 2011 nie wiem czy to w 1.0 czy już w snapshot'ach ale będąc w rozgrywce survival można kliknąć klawisz "B" i przejdziemy na tryb creative Przypadkiem to odkryłem jak pokazywałem nową klawiaturę Ja albo mam zbyt zmodowaną gre, albo mi nie działa, albo to nie działa. Może w snapshotach, bo 1.0.0 chyba nie. Przynajmniej mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 21 Grudzień 2011 Ja już dodałem jeden temat do nowości, więc nie potrzeba nowego.I byłem (raczej) jednym z pierwszych i raczej nie trzeba kolejnych tematów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekzilla 2 Napisano 2 Styczeń 2012 1.0.0 the best i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach