XANDER 2 Napisano 30 Listopad 2011 Witam moje pytanie jest takie czy będzie możliwość wykupienia konta Gold. Gdyż nie zamierzam zagłębiać się w branże spożywczą bez opcji latanie, która jak wynika z moich informacji jest dostępna dla użytkowników Gold. Proszę o odpowiedz kogoś z administracji. Czy jest możliwe wykupić takie konto, a jeśli tak to za ile i na ile? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 30 Listopad 2011 Xander ja na serwerze fb mam Gold-a. Kilka dni temu przelalem na podane konto bankowe ustalona kwotę pieniędzy (20 zł = miesiąc ). Dodatkowe atrybuty, które posiadam to: zmiana pogody komenda /weather sun, /kit mod i komenda /back. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 30 Listopad 2011 A nie możesz latać trzymając kompas w ręce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 30 Listopad 2011 Kompas nie daje możliwości latania, tylko teleportowania się w miejsce gdzie znajduje się kursor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 30 Listopad 2011 To co na Gold daję możliwość latania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 1 Grudzień 2011 komenda /fly 1-10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 1 Grudzień 2011 Nawet nie znałem tej komendy. Dzięki Michiz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdemajt 1 Napisano 5 Grudzień 2011 Ja chcę golda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 12 Grudzień 2011 Aby kupić golda proszę pisać do HeadAdminaZamykamW razie problemów proszę pisać na zniesmaczony@op.plPozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach