Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
xJudaszx

xJudaszx

Rekomendowane odpowiedzi

xJudaszx    1

Nick w grze: xJudaszx

Imię: Kuba

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): od strony technicznej mam dosyć słabe, lecz umiem dawać cuboidy, setać, itd.

Projekty (screeny, opis): Różne teleturnieje (oczywiście w świecie minecraft), budowle różnej maści :)

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Aktualnie jestem objęty stanowiskiem Moderatora na Aliquam.pl, a na serwerze freebuid.pl mam dosyć spory staż (od początku razem :])

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Niestety nie udzielam się w żadnych projektach takiego typu.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): różnie to bywa, ale najczęściej spędzam od 3 do 6 godzin dziennie.

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): od powstania serwera

Dlaczego właśnie Ty?: Wielbię ten serwer i... po prostu bardzo chciałbym nim być :) ehh... strasznie trudno mi pisać coś o sobie.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Może zabrzmi to dziwnie ale lubię dawać cuboidy.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Przypuszczajmy na przykład, że jest taki kidmod, który dostaje World Edita. Niechcący setnie całą mapkę. Współpraca jest bardzo potrzebną rzeczą, bez niej cała ekipa może się znowu rozsypać. Dziękuję i pozdrawiam xJudaszx :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
teko122    2

Hmm gdybys nie byl modem na Aliquam chetnie byc cie poparl ale wystarczy chyba ze juz jestes jednym mode he ? A moze ja sie myle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Obecnie piastujesz już jakieś stanowisko więc wydaje mi się że nie było by to nie fair w stosunku do innych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Osobiście jestem bardzo na TAK

Lecz niestety jesteś już moderatorem, więc byś musiał wybrać jaki serwer chcesz moderować. Pamiętaj ta decyzja musi być dobrze obmyślona . Czekamy na decyzje do godziny 18.00

Pozdrawiam

Zniesmaczony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xJudaszx    1

Krwawicu, spokojnie już zrezygnowałem z rangi na aliquam.pl. Wybrałem FB :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...