Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
filiptom

Podanie Tomczaka

Rekomendowane odpowiedzi

filiptom    0

Nick w grze: tomczak888

Imię:Filip Jan Tomczak Stenberg (oficjalnie Filip Tomczak

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze):Niezbyt sie znam na serwerach.

Projekty (screeny, opis): Na serwerze niemialem okazi brac udzial w projektach i budowach :D

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:JEstem poprostu zwykłym graczem :).

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):.Nieudzielam sie na youtube ani innych stronach z wyjątkiem portaluw socjalnych.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):dziennie 4-6 godzin. a w weekend od kiedy wstane do 03 wnocy czasami do 00:00

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): około 3 mieięcy

Dlaczego właśnie Ty?: niemam specjalnego powodu poprostu jest to jedynz zecz w kturą gram a bardzo mi zalezy na tym serverze :D

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):jestem zwyklym chlopakiem ktury lubi pomuc oraz grac :). Pochodze z Danii i potrafię dorozumiec się po: Słowacku Czesku Duńsku Angielsku oraz po Polsku

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Bo to jest podstawa bez kturej server ani cala grupa by się rozpadła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
teko122    2

monospacePL polecam tobie zajrzec najpierw do swojego tematu i zobaczyc czy nie ma bledow ortograficznych a potem do innych ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiersnowski    5

Nigdy nie widziałem jak pomagasz, kilka razy gadałem z tobą przez TS i uważam że nawet nawet nadajesz się na kogoś z ekipy z powodu tego że jesteś miły dla innych. Niestety nigdy nie widziałem twojego nick- a na chacie z pointą np. Komu pomóc, ktos czegoś potrzebuje? i tp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Twoje podanie jest zarazem Twoją anty-reklamą... Przyjrzyj się uważnie i zobacz gdzie popełniłeś błędy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Tak samo jak w innych podaniach, zero aktywności w pomaganiu graczom ;x

Nie jestem wstanie powiedzieć czy na NIE czy na TAK .

Proponuję żebyś poszedł do II etapu, lecz musisz mieć świadomość że twoje szanse będą marne ;>

Pozdrawiam

Zniesmaczony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...