Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kiersnowski

Podanie użytkownika kiersnowski

Rekomendowane odpowiedzi

kiersnowski    5

Nick w grze: kiersnowski

Imię: Adam

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Grałem na serwerach hamachi więc znam róóóóżne pluginy... WE , WG.... Muszę tylko sobie przypomnieć bo człowiek nie jest idealny :D.

Projekty (screeny, opis): Podałem na forum wiele projektów... "The end is near", dom dla Enclude

(with hajtinio), ale moim projektem z którego jestem najbardziej zadowolony jest HOTEL ***** UNDERWATER screeny : nie wstawiam screenów bo by za dużo miejsca zajeły podam link

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: byłem default, jestem default (na tym serverze), na innych serwerach (hamachi) byłem moderatorem lub Adminem. Ale chciałbym mieć range która pozwoli mi pomóc innym graczom. Będąc w szarej codzienności gracze nie zwracają uwagę na słowa "Komu pomóc?". Ta ranga pozwoli mi pomagać.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Staram się budować tylko na

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie - b. różnie min. 3 godziny a maks. 8 :D. Chyba ,że się uczę...

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):

Dlaczego właśnie Ty?: Jestem przywiązany do tego serwera. Gram tylko i wyłącznie tu. Ani razu nie byłem zbanowany. Uwielbiam grać na tym serwerze i chciałbym pomagać graczom. Chcę żeby ta sieć serwerów rozwijała się i chciałbym pomóc w tym procesie - zaczynając od pomocy,dawaniu działek...

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Chciałbym powiedzieć ,że moja "upierdliwość która była widoczna 3 miesiące temu" przerodziła się w entuzjazm. :D

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Zaufanie jest jak więż , bez niej wszystko się rozpadnie. Jestem realistą... Mogę spokojnie powiedzieć ,że jeśli ekipa będzie ze sobą współpracowała to zajdziemy dalej niż zaszliśmy, przegonimy inne serwery. Nasz serwer będzie niósł radość graczom - przynajmniej ja oto będę się starał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiersnowski    5

Szkoda, może kiedyś się uda.... Ale z ciekawości to kiedy wyłudzałem? Pamiętam ,że chciałem kupić eqwipunek od moderacji (chyba Kenstina...) ale nie spawnowany...! Ale skoro mnie w ekipie nie chcecie to nie. Będę default, i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...