Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Mr_Korn

Krosnarâ„¢ - Szukamy pracowników!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Właśnie jestem w trakcie budowania głównej siedziby firmy mam nadzieję że skończę jutro przed wieczorem. I szukam pracowników na stanowiska:

- Farmera zwierząt (rozmnażanie zwierząt i zbieranie mięsa/mleka) 8$ za dzień pracy.

- Farmer zboża (Sadzenie i zbieranie zboża) 6$ za dzień pracy.

- Farmer owoców(sadzenie owoców/ zbieranie jabłek) 8$ za dzień pracy.

Proszę zgłaszać się na PW tu na forum. Wszelkie pytania można zadawać w tym temacie!!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Odświeżam temat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

rozumiem ze te 8 zł to za dzień pracy w minecraft a nie realny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Realnym nie musisz pracować całe 8h np. teraz na stanowisko farmera od zboża wygląda tak zbierasz zboze sadzisz nowe na 2 dzień(normalny dzień) robisz to samo i tak codziennie poświęcasz gora 15 min plony wrzucasz do odpowiedniej skrzyni na wieczór sprawdzam czy jest towar w skrzyni i robię przelew dla Ciebie. Dlaczego tak mało roboty? Rynek się dopiero rozkręca nie ma ogromnych zamówień itd jeśli będzie trzeba poświecić więcej czasu będą też większe wypłaty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2
Realnym nie musisz pracować całe 8h np. teraz na stanowisko farmera od zboża wygląda tak zbierasz zboze sadzisz nowe na 2 dzień(normalny dzień) robisz to samo i tak codziennie poświęcasz gora 15 min plony wrzucasz do odpowiedniej skrzyni na wieczór sprawdzam czy jest towar w skrzyni i robię przelew dla Ciebie. Dlaczego tak mało roboty? Rynek się dopiero rozkręca nie ma ogromnych zamówień itd jeśli będzie trzeba poświecić więcej czasu będą też większe wypłaty ;)

Mogę u ciebie pracować ale dopiero dziś o 20 wchodzę na minecraft rozumiem ze nie oczekujesz częstszego zbierania niż raz dziennie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Na tę chwilę nie ;) Napisz mi PW na forum jak juz będziesz szczegóły ugadamy na ts3 czy innym czacie ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość aleks petersen   
Gość aleks petersen

ja moge jako owoców farmer :( :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

raczej nie bo firma przez liczne bugi na serwerze ktore w dziwny sposob zabijaja w niej zwierzeta. Nie moze funkcjonowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Tak właśnie 3 raz straciliśmy zwierzęta. Firma nie funkcjonuje jak należy i mi się odechciewa przez to gry co chyba jest zrozumiałem. .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Pech normalnie najlepiej by blo jak by admini zabrali ta kase co dali i zostawili cie z takim wkladem jaki miales swoj i bys gral normalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Chyba o to poproszę firma pod zastaw a ja sobie pogram pokopię itd ;) Nie ma co się w to bawić ponieważ crasze są częste i jest w dosłownym słów znaczeniu syzyfowa praca a administracja rozkłada w tej kwestii ręce bo czasami jest to od nich silniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Wszystko zostało naprawione;)

Nasz wróg nr.1 czyli crashe zostały usunięte.

W razie problemów proszę pisać na zniesmaczony@op.pl

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
makekk    0

mósłbym dojść do tej pracy spędzam codziennie pare godzin na minecraft (4-7gdz) Chciałbym dojśc do tej pracy ale ostrzegam ja gram tak o 14-17 i 22 do 1 w nocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

mósłbym dojść do tej pracy spędzam codziennie pare godzin na minecraft (4-7gdz) Chciałbym dojśc do tej pracy ale ostrzegam ja gram tak o 14-17 i 22 do 1 w nocy

nie masz co składac podania ponieważ firma została zamknieta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...