Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Aryanek

Podanie Aryanek

Rekomendowane odpowiedzi

Aryanek    6

Nick w grze: Aryanek

Imię: Michał

Doświadczenie: Na pluginach się w większości znam, jedynie co przypomnę sobie obsługę cuboida.

Projekty: Narazie moim jedynym projektem był bank, który mam zamiar odnowić.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft: Grałem na wieelu serwerach jak i na wielu byłem Moderatorem. Na minecraft.pl gram dość sporo o czym wiecie zapewne.

Udział w innych projektach: Narazie tylko zapowiedzi serii Let's Play Minecraft

Ile czasu poświęcasz na grę: Dość sporo. Codziennie będę min. 2h.

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl: Sporo dość o czym jak wcześniej pisałem wiecie.

Dlaczego właśnie Ty?: Znam poprawną polszczyznę znam. Mikrofon w przyszłym tygodniu będzie, więc TS'a będę używał. Znacie mnie dobrze pozytywnie jak i negatywnie.

Inne : Nie mam pojęcia co tu napisać, ale coś naskrobię. Na serwerze będę zapewne pozytywnie postrzegany. Doświadczenie mam, lecz wiek taki nie jaki byście zapewne chcieli, ale po czasie to się zmieni.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie: Ja nie powierzył bym pracy na takim wielkim serwerze nie zaufanej osobie, więc wiem co czujecie wybierając najlepszych kandydatów. Zaufanie i ścisła współpraca jest ważna, ponieważ bez niej rozpadła by się ekipa, bo nie byłoby tego zaufania do towarzyszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Z przykrością odrzucam z uwagi na bardzo możliwy konflikt z ekipą. Niektórzy nie miło niestety Cię wspominają....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...