mlody141997 1 Napisano 27 Listopad 2011 Witam, mam problem otóż gdy gram w Minecrafta FPS mi spadają do 5. Po mniej więcej 10 min Minecraft mi się zacina i muszę go restartować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 alcof3ver 19 Napisano 27 Listopad 2011 Zerknij na ten temat. ------> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Sprawdź jeszcze jaka masz wersje Javy. Na wszelki wypadek zaktualizuj do najnowszej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 28 Listopad 2011 Specyfikacja? Ja obstawiam wycieki pamięci, OLBRZYMIE wycieki pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mlody141997 1 Napisano 2 Grudzień 2011 Zerknij na ten temat. ------> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Sprawdź jeszcze jaka masz wersje Javy. Na wszelki wypadek zaktualizuj do najnowszej wersji.Dzięki zadziałało ale nie widzę wody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 alcof3ver 19 Napisano 2 Grudzień 2011 W tym przypadku ściągnij mc patchera 2.2.2 i zaktualizuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mlody141997 1 Napisano 2 Grudzień 2011 mc patcher nic nie dał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam, mam problem otóż gdy gram w Minecrafta FPS mi spadają do 5. Po mniej więcej 10 min Minecraft mi się zacina i muszę go restartować.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi