FilipZ 5 Napisano 27 Listopad 2011 (edytowane) Nazwa projektu : KlepsydraOpis projektu : Duża klepsydra (w zasadzie to 2) . UWAGA: w drugiej klepsydrze będzie lava .Wymiary : ok.24 na 14 , i ok 19 w górę .Potrzebne materiały : Dużo szkła i ciemnego drewna , woda , lavaBudowniczy : F3NIK5(to ja)Oto ss Edytowane 8 Grudzień 2011 przez F3NIK5pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 27 Listopad 2011 Jak dla mnie jednak to ma trochę za mało w sobie. Urozmaić to może... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 27 Listopad 2011 Proponował bym piasek w klepsydrze zastąpić lawą w górnej części wodą w dolnej lub odwrotnie gdzie dolny płyn nie wyglądał by jak "piramida" tylko leżał płasko zalewał 2 dolne części czyli górny płyn znajdował by się 2 kratki od góry. Pozbył bym się tych 4 kolumn a górny i dolny podest zaokrąglił bym ;P Poza tym zastanawiam się jaki można było by użyć inny surowiec niż drewno(chodzi o kolor) myślałem o Jakimś Ciemnym (czarna bawełna/ obsydiant wymieszany z glowstone) ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 27 Listopad 2011 Ponieważ ten save mi się usunął , to zrobię tą klepsydrę jeszcze raz ale z urozmaiceniami . Tak wiec będzie gotowa tak za tydzien , b ponieważ mam kare . SS wstawię tak więc w sobotę lub niedzielę . Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 6 Grudzień 2011 Coś.. Długo to trwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 6 Grudzień 2011 Nie nabija sobie postów.... To nic nie wnosi do tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 7 Grudzień 2011 KRWAWIC , proszę wez wstaw mi ten projekt do odrzuconych . Skończyłem z klepsydrą . Spróbuje zbudować coś lepszego <kiedyś> . Narka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 10 Grudzień 2011 Czekamy z niecierpliwością na kolejne projekty Odrzucany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach