Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
alcof3ver

Minecraft Soundtrack By C418

Rekomendowane odpowiedzi

alcof3ver    19

Przeszukując w internecie wiadomości o świecie Minecrafta, natrafiłem na wzmiankę o dźwiękowcu pracującym z Mojangiem. Mianowicie o tajemniczym C418. Jest on niezależnym muzykiem, który jest odpowiedzialny za podkład muzyczny umilającym nam grę. Dodatkowo odkryłem jego bloga, na którym ma nam do zaoferowania 24 utwory, które pojawiają się w Minecrafcie. Muzyka ta idealnie relaksuje i jest doskonała na chwile wolności umysłowej. 24 utwory można zakupić za jedyne niecałe 4 dolary.

Ja zakupiłem. Słuchałem, słucham i słuchać będę. Jakie są wasze plany? Jak wrażenia?

/>http://c418.bandcamp.com/album/minecraft-volume-alpha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

Ogólnie gustuje właśnie w takiej muzyce, mimo, że OST Minecrafta jest bardzo fajne, to jednak bardziej spodobała mi się inna płyta tego artysty, a mianowicie Seven Years of Server Data, która gdzieś w internecie krąży(ła?) do pobrania za darmo (legalnie!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Zainteresuje się tą płytą inną, o której wspomniałeś wyżej. Jeśli jest równie bajeczna jak ta z Minecrafta to biorę w ciemno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aftr    2

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

- wiem, że trochę nie na temat, ale może znasz jeszcze podobne zespoły? Ode mnie: Tycho, Boards of Canada, Hans Zimmer, High Sky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gustuję w takiej muzyce. Mnie relaksuję (cytuję moją mamę) "darcie mordy przez satanistów".

Ale dobrze, że to znalazłeś. Wielu osobom może się przydać, z tego co widzę - już się przydało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer

Ogólnie fajne utwory, znacznie przyjemniejsze niż dawane do większości gier "mózgotrzepy i uszorąby". Mimo to, nadają sie tylko do umilania gry. Nie jest to coś, czego słuchałbym poza nią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LandHere    1

Moim zdaniem te muzyczki są nudne jak nic tylko 1 z nich jest zacna...

Te, archeolog, a warna byś nie chciał? //Woozie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Revq    0
Mi się w minecraft'cie nie podoba tylko jedna piosenka a mianowicie "Cat"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...