Ninijul6 0 Napisano 22 Listopad 2011 Dzień dobry. Chciałbym mieć działkę na nowej mapce lub na głównej mapie mam 1600 dolarów i mogę zapłacić 100 złDziałka wielkości 30 na 30 lub większaDziałka miejsce (kordy)X: 373Z: -94Dlacego tu Bo to jest bardzo płaski teren i blisko miasta muj dom bendzie miał 3 pietra i super ogrud !!Dziękuje za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mudys 2 Napisano 23 Listopad 2011 Dziendobry czałbym mieć dzałke na noweł mapce lub na głowneł mapie mam 1600 dolaruf i moge zaplacic 100 zt !!Dzałka wielkoszć 30 na 30 lub wienkszaDzałka miełsce (kordy) X: 373 Y:73 Z: -94Lub na nowej mapie Dzienkuje za odpowiedz .A może :Dzień dobry. Chciałbym mieć działkę na nowej mapce lub na głównej mapie mam 1600 dolarów i mogę zapłacić 100 złDziałka wielkości 30 na 30 lub większaDziałka miejsce (kordy)X: 373Z: -94Dziękuje za odpowiedź.Poza tym popraw temat.Każdy czerwony wyraz to coś, co poprawiłem w twojej wypowiedzi. Nie sądzę aby ktoś , kto napisał takie podanie mógł dostać działkę poza miastem ale nie ja o tym decyduje. Po prostu bolą mnie oczy od takiej pisowni.Pozdrawiam i życzę wielu słowników pod choinkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ninijul6 0 Napisano 23 Listopad 2011 Nie mieszkam w polsce i nie chodze do Polskiej szkoły od 6 roku życia !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach