Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Przez to mam reputację obniżoną do 8.98. Chciałem zgłosić teraz odwołanie od bana na mcbans, ale nie mogę, poniew..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Przez to mam reputację obniżoną do 8.98. Chciałem zgłosić teraz odwołanie od bana na mcbans, ale nie mogę, poniew..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Bart97

Ban za xraya powrócił

Rekomendowane odpowiedzi

Bart97    1

Witam. Jakiś czas temu zostałem odbanowany (ban był za xraya). Teraz po aktualizacji serwera znowu mam tego bana. Na mcbans ten ban NIGDY nie zniknął.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Przez to mam reputację obniżoną do 8.98. Chciałem zgłosić teraz odwołanie od bana na mcbans, ale nie mogę, ponieważ minęły już 2 miesiące od wystawienia bana :/. Czy któryś z adminów lub modów mógłby to jakoś naprawić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Musiałbyś przytoczyć jakieś dowody na to że sytuacja była rozwiązana i uzyskałeś zgodę na unbana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bart97    1

Hmm... Kiedyś na forum był temat w którym wyjaśniłem całą sprawę, zostałem odbanowany a temat zniknął.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

długa ta lista, urywa się na 5 listopada bo wtedy usuneliście mcbans. Raczej nie wchodziłbym tak często, jakbym miał bana. Może to też potwierdzić Erahon (nie ma go na forum). Nie wiem czy istnieje jeszcze jakiś sposób na udowodnienie tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sharkxpl    0

mam podobny problem w wakacje dostalem bana za xray potem jakis 1miech moze 2 mialem unbana i gdy tylko na minecraft.pl byl update bukkita na 1.0.0 moje konto (Sharkxpl) zostalo ponownie zbanowane..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...