Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Ninijul6

Ban Bicie z non PVP

Rekomendowane odpowiedzi

Ninijul6    0

Dziendobry robie skarge na wwwojtek i Na Kidmoda Mudys ktory dał mi Bana na 30 minut za napisanie : Prosze dac bana dla wwwojtek ktory BIJE Z NON PVP !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mudys    2

Ehh.. Ninijul tyle razy Ci tłumaczyłem prosto i po ludzku za co dostałeś bana.

Spam na czacie jak i /zawołaj , caps po kilku upomnieniach i kickach dalej nie wyłączyłeś.

Jaila nie mogłem ci dać , bo mieliśmy mały problem z plikami serwerowymi , mute dostałeś wiec przerzuciłeś spam na /zawołaj.

A jeżeli napisałeś nam o łamaniu zasad na /warp wojna dziekuję bardzo , zająłem się tym , ale Tobie to nie wystarczyło i zacząłeś spamić jak to jest źle

na /warp wojna.

Poza tym , gdy na serwerze jest 60 osób , a napisałem Ci , że się tym zająłem , to nie traciłem czasu na dalsze uspokajanie Cie , bo ciągle pisałeś to samo "wwwojtek bije z non-pvp" , chociaż już dawno go tam nie było, bo miał bana !

Moim zdaniem , dorośnij i sprawdź czy coś nie zostało zrobione zanim znowu napiszesz na /zawolaj.

Poza tym ban na 30 minut , dał ci czas do przemyśleń i przeczytania regulaminu , którego najwyraźniej nie znasz :D

Pozdrawiam

EDIT : Ogarnij ortografie na serwerze , zanim napiszesz "Wes nie szpanuj , bo ja jestem mondry"

Dziękuję !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Mudys dziwiłem ci się że i tak długo wytrzymałeś ja bym mu zarzucił bana po 10 min tego co on robił na czacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...