Ninijul6 0 Napisano 22 Listopad 2011 Dziendobry robie skarge na wwwojtek i Na Kidmoda Mudys ktory dał mi Bana na 30 minut za napisanie : Prosze dac bana dla wwwojtek ktory BIJE Z NON PVP ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mudys 2 Napisano 22 Listopad 2011 Ehh.. Ninijul tyle razy Ci tłumaczyłem prosto i po ludzku za co dostałeś bana.Spam na czacie jak i /zawołaj , caps po kilku upomnieniach i kickach dalej nie wyłączyłeś.Jaila nie mogłem ci dać , bo mieliśmy mały problem z plikami serwerowymi , mute dostałeś wiec przerzuciłeś spam na /zawołaj.A jeżeli napisałeś nam o łamaniu zasad na /warp wojna dziekuję bardzo , zająłem się tym , ale Tobie to nie wystarczyło i zacząłeś spamić jak to jest źlena /warp wojna.Poza tym , gdy na serwerze jest 60 osób , a napisałem Ci , że się tym zająłem , to nie traciłem czasu na dalsze uspokajanie Cie , bo ciągle pisałeś to samo "wwwojtek bije z non-pvp" , chociaż już dawno go tam nie było, bo miał bana !Moim zdaniem , dorośnij i sprawdź czy coś nie zostało zrobione zanim znowu napiszesz na /zawolaj.Poza tym ban na 30 minut , dał ci czas do przemyśleń i przeczytania regulaminu , którego najwyraźniej nie znasz PozdrawiamEDIT : Ogarnij ortografie na serwerze , zanim napiszesz "Wes nie szpanuj , bo ja jestem mondry"Dziękuję ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 22 Listopad 2011 Mudys dziwiłem ci się że i tak długo wytrzymałeś ja bym mu zarzucił bana po 10 min tego co on robił na czacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 23 Listopad 2011 Spam? = NIE .Są niestety takie przypadki Sprawa wyjaśniona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach