Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Vargein

Saints Row: The Third

Rekomendowane odpowiedzi

Vargein    17

Od niedawna, właściwie od momentu kiedy pojawiły się pierwsze DLC pykam w tą grę, wyszła chyba kilka dni temu.

W poprzednie części nie grałem ale ta jest w większości cholernie zabawna, przynajmniej dialogi i postacie, niektóre sceny też powalają dawką śmiechu.

Co wy o tej grze sądzicie? Hit czy kit że tak to ujmę? :lol: Mi się nawet podoba, niektóre misje są trochę nudnawe ale ogółem gra się przyjemnie. Nie wiem co można jeszcze dodać, ilość broni, możliwość ulepszania jej i pojazdów, kierowanie gangiem...No i przede wszystkim możliwość zmiany wyglądu swojego bohatera i to w naprawdę ciekawy sposób :)

Wypowiadajta się, spodziewam się że zdarzą się negatywne opinie :P Sam trochę minusów tej grze bym przylepił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Dla mnie osobiście jest to ciekawa forma odskoczni od serii GTA. Karykaturalne, wręcz absurdalne momenty opatrzone dawką niesamowitych emocji. Jestem na tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WodzuPL    0

Mi cała seria SR bardzo się spodobała. Zacząłem od 2 co było znacznym błędem , po przejściu 2 właściwie wszystko zaczęło nabierać sensu :) Co do 3 to gierka naprawdę wybitna, jednak według mnie czasami za bardzo przesadzili z tzw. "rozpier*olką" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss

ehm, według mnie nie ma co porównywać SR do serii GTA powód:

GTA jest robione na poważnie, poważne jest tam...wszystko ._.

A SR to gra robiona dla jajec, tam większość rzeczy śmieszy :D

tak btw. grałem, tak średnio mi przypadło do gustu, ale nie najgorsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12

Grałem zarówno w dwójkę jak i trójkę i muszę powiedzieć, że (sorry za słownictwo) gra staję się coraz bardziej pojebana w dobrym tego słowa znaczeniu. Nie wiem co biorą twórcy, że mają takie pomysły. Polecam ja Piotr Fronczewski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wlatcaCG    0

Gram, I fajna, Nie nudzi i wogle Ma swój styl, Odciągneła mnie od GTA SA Więc jej dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pewoorasy    0
Już mi się w sumie znudziła, ale polecam ogólnie żeby pograć dla fun'a totalny kontrast do gta 4.
Gra jest masakrycznie zabawna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
ta gra jest świetna, najfajniejsze że mozna tworzyc własne postacie, mam bliźniaka z matrixa (2 część) śiwtne zakończenie i muzyka jak dla mnie gra 8/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...