Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Vargein

The Elder Scrolls V - Skyrim

Rekomendowane odpowiedzi

Vargein    17

Niedawno miała miejsce ta wspaniała gra, ktoś już miał przyjemność poznać jej świat? Ja gram od kilku dni i nie mogę się nacieszyć, świat wygląda naprawdę przepięknie, zmiany pory dnia, efekty pogodowe, to wszystko wygląda tam cudownie. Nie wspomnę o postaciach, które wyglądają dosyć realistycznie i schludnie, widać że twórcy przyłożyli się do pracy nad tą grą pod każdym kątem. Fabuła oczywiście również jest ciekawa, co prawda nie grałem w poprzednie części za wyjątkiem Obliviona, który moim zdaniem był strasznie nudny i denerwujący, ale Skyrim naprawdę przypadł mi do gustu. Cała gama uzbrojenia, pancerzy i różnorakich przedmiotów, przeciwnicy mniej i bardziej wymagający, nowe umiejętności, czary, system rozwoju postaci... Po mojemu istne arcydzieło. No ale dość tego wychwalania, kto podzieli się swoimi wrażeniami z tej gry? Tylko proszę o jakieś konkretne komentarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Nie grałem, ale Twoja opinia jest kolejną napotkaną na mojej drodze, która coraz bardziej nakłania mnie do kupna tej gry. Ostatnimi czasy, a było to bardzo dawno bawilem się w Fallouta 3, lecz rozpoczynanie kampani od czasu do czasu od początku wybierając inne warianty stało się poprostu nudne. Także samo podróżowanie po apokaliptycznych terenach stało się męczące. Nie ma chyba na co czekać. Czas na Skyrim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss

gra jak najbardziej dobra, a nawet świetna.

jeśli miałbym ją oceniać wedle poprzednich 2 produktów to (imo)

Skyrim = Morrowind

Skyrim > Oblivion

Gra mnie bardzo mocno przyciągneła, aż nie można się odciągnąć :D

Skrypty walki ze smokami...jakie skrypty? :D

Ogólnie walka dobrze zrobiona, magia genialnie, fabuła dobra (chodź przy krótka) lecz, fabułe uzupeniają bardzo dobre questy poboczne, których nie dość że jest...ogromnie dużo, to z tego co zauważyłem to niektóre questy są generowane :D.

Gre polecam dla fanów The Elder Scrolls, jak i osób którzy nigdy nie grali w żadną część:)

To chyba jeden z niewielu rpg które wciągneły na...długie godziny. A, i polecam Mroczne Bractwo - jest genialnie zrobione, jak i misje ma genialne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss

jedna z "gildii" do których można dołączyć, są to zabójcy za grubą kase :D. (no, może nie na początku)

Aby do nich dojść...trzeba pomyśleć :D. <no spoiler>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mroczne Bractwo podobało mi się w Oblivionie ;) W Skyrima jeszcze nie grałem, ale widziałem trailery i czytałem dużo na stronach o TES od kiedy tylko pojawiły się pierwsze filmiki ;) Gra zapowiada się wspaniale, ale to jednak kosztuje, więc poczekam jeszcze kilka miesięcy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pueblos    3

Kupiłem na ps3, dałem 2 stówy. Nie żałuję ani grosza :D

Zadania poboczne i zwiedzanie świata potrafią trwale oderwać od głównego wątku. Przez 6 godzin gry zrobiłem 2 pierwsze główne misje.

Polecam, a teraz idę dalej polować na smoki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Gra genialna, męczy mnie to że większość osób która słyszy "The elder scrolls" to nie wie co to, a Skyrim to wszyscy wiedzą. Nikt prawie nie zna poprzednich 4 części gry - co jest dość smutne. Lecz, co do samej gry - urzeka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hepe    2

Gra mi się podoba

Skyrim przypomina mi Morrowind tyle że, fabuła oczywiście odbywa się w Skyrim i są ładniejsze widoki a także,ładniejsza grafika.

Jak dla mnie gra 10/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niaghaman    14

Jeżeli do tematu tego dotrze osoba, która co do Skyrim nie jest przekonana, to polecam śmiało rzucić okiem na mój banalny film z tej gry! Zakochać się w tej grze to mało!

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17

Niaghaman - Dobry filmik, nadajesz się na komentatora :D sam chętnie bym nagrał swoje przygody bo mam jeśli chodzi o questy poboczne, większość zrobioną.

No i pozdrawiam rodaka - Poznaniaka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...