Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość camil92PL

Rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Witam !

Chciałbym ogłosić nabór ludzi do tworzenia serwera.

Budowniczowie - 4 osoby

(wymagane doświadczenie w budownictwie)

Questy/Fabuła - 2 osoby

(obeznanie w tworzeniu historyjek i dodatkowo mile widziana obsługa RPGQuestera)

Do tego poszukuję jeszcze kogoś, kto ma wyobraźnie przestrzenną do budowy mapy (mile widziane umiejętności w obsłudze WE), oraz kogoś do ekonomi serwera...

Podania proszę wpisywać poniżej według wzoru :

Nick w grze : wymagane,

Imię : przydatne,

Posada : tutaj podajesz na jakie stanowisko składasz podanie,

Doświadczenie : wymagane,

Projekty : przydatne (np screeny itp)

Inne : przydatne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16

Nick w grze : TheMaXPoL

Imię : Sławek

Posada : Budowniczy

Doświadczenie : pół roku nawet więcej gry w minacrafta sam budowałem kiedyś mape na serwer rp

Projekty : hmmm budowałem kiedyś mapę na serwer RP screenów nie mam (serwer jednak nie powstal....) trochę na singlu budowania i na serwerach fb

Inne : Mam zarys jak może wyglądać miasto elfów, dużo grałem na serwerach rp oraz fb widzialem dużo fajnych budowli ;] WE mniej więcej tez umiem się posługiwać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10

Nick w grze : mxpatrol

Imię : Patryk

Doświadczenie : Gram w minecrafta od 1.3 Beta. Sam posiadam server i buduje tam z kolegami. Gralem na wielu serverach i widziałem wiele budowli

Projekty : Ostatnio robiłem format i wszystko straciłem

Inne : Umiem posługiwać się WorldEdit i innymi pluginami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheKoros47    13

Nick w grze : TheKoros47

Imię : Bartosz

Doświadczenie : Budowałem jeden serwer rp ale niestety serwer nie powstał z niewiadomych przyczyn,mam duże doświadczenie w budowaniu domków i tak owych rzeczy.W minecrafta gram od 1.5 Beta:)

Projekty : hmmmm screenów nie mam ale znam się na rzeczy :)

Inne : Brak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wgutbier91    5

Nick w grze : wgutbier

Imię : Wojciech ;)

Posada : Budowniczy/Questy

Doświadczenie : admin servera FB(dawno), obecnie mod na SV, zalozyciel miasta Sulos na starym RP, oraz admin serwera dla znajomych ;) Doświadczenie z pluginami. Doskonale opanowany WE, lekka znajomość Voxela.

Projekty : fb.minecraft.pl Miasto główne ;) Co prawda projekt kilku osób ale większość mojego autorstwa, spawn (z mała pomocą rabusa ), rozkład dróg itp ;)

Inne : Znajomość masy pluginów takich jak: essentials, permission itp. Dodam również, że pomagałem w configu pierwszego sezonu na sv :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sazyr    15

Nick w grze: Sazyr

Imię: Kamil

Posada: Twórca Fabuły.

Doświadczenie: Dużo przeczytanych książek oraz pokaźna liczba obejrzanych filmów typu fantasy. Umiejętność grania w grach typu "warhammer".

Projekty: Wszystkie powieści napisane przeze mnie są na papierze, nie które można znaleźć tutaj na forum.

Inne: Duże doświadczenie na tym serwerze, przeżyłem 2 odsłony serwera, na pierwszej budowałem miasto Prontera oraz późniejszą Wyspę Dłużnika, na drugiej zbudowane od zera Miasto Collis, które faktem "pokonało" cały serwer. Liczne wygrane konkursy na forum RP i nawet próba wdrążenia fabuły do ostatniej edycji.

PS: Mogę również zając się budową i tworzeniem ekonomi serwera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Nick w grze :N3q

Imię : Piotrek

Posada : Twórca fabuły i questów. Chętnie pomogę w budowie wszystkich miast oraz całej mapy. Mogę zająć się wraz z Sazyrem ekonomią.

Doświadczenie : W MC gram długo, nie znam dokładnej daty. Wszystko zaczęło się jeszcze na alfie. Potem już graliśmy na tym fajnym serwerze. Zapewne pamiętasz jeszcze ten ratusz:D

Projekty :Wieżę rodem z piekieł. To chyba najciekawszy projekt jaki zrobiłem. Cóż po części :)Tą wieżę na zawsze będziesz pamiętał.

Inne : Już wcześniej pisałem wraz z y4nuszkiem historię. Wyszła muszę przyznać chyba nie najgorsza. Jeśli teraz razem z Sazyrem będziemy mogli to napisać, zapowiada się ciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
marcinwie    1

Nick w grze : marcinwie

Imię : Marcin

Posada : Budowniczy/Questy

Doświadczenie : admin serwera dla znajomych, w mc gram od dawna

Projekty : pomoc przy budowie sulos na starym RP

Inne : brak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
koniczyn5    5

Nick w grze : koniczyn5

Imię : Adam,

Posada : ekonomia,

Doświadczenie : kilka serwerów rp, wykształcenie podstawowe, obecnie mod na rp.minecraft.pl,

Projekty : do ekonomii projekty???(Miasto Vossia)

Inne : NIC (znam c++ mogę kalkulator zrobić do questów) kalkulator to ja w exelu zrobiłem, ale tylko podstawowe minerały :P

Myślałem że mi na zielono napiszesz że muszę w czymś pomoc ale jak nie to nie.

ps. tylko mój kalkulator mógłby być do udostępnienia, po wpisaniu ID przedmiotu i jego ilości automatycznie wyswietlalo by jego cene, więc można by przewidzieć ile będzie nas kosztować np. stack cobbla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Spawci0    0

Nick w grze : spawci0

Imię : Szymon

Posada : Questy /\ Budowniczy

Doświadczenie :

1) Budowniczy

Byłem budowniczym na około 5-10 serwerach RolePlay oraz na 2 serwerach

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Inne : Mam całkiem sporo wolnego czasu, a poza tym brak.

Kiedy można spodziewać się przeprowadzenia selekcji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niciel    5

Nick w grze : niciel

Imię : hm mama mi tłumaczyła ze obcym sie nie podaje imienia

Posada : budownictwo/RPG Questera bawiłem się kiedyś ale za bardzo to mi to nie wychodziło wiec nie / ekonomia ale o co dokładnie chodzi ?? o Wymuszanie handlu z graczami czy z rasami (eh ludzie zamkną granice reszta będzie głodować :P)

Doświadczenie : związane z czym życiem 0% MCsingielPlayer 30% WorldEdit+singelcomand 30%

Projekty : głównie mapy escape (budowane na Creative >>poco sobie życie utrudniać >> można zmienić tryb z Creative na normalny

Inne : nauczenie sie 5 komend to nic nauczenie sie obcego języka to wyzwanie stworzenie budowli która przetrwa własne dzieci ---> to jest coś :wzorowane na słowach Napoleona pod piramidami "Żołnierze, czterdzieści wieków patrzy na was!!!!"

ps. mamusia ma XXI tatuś XXII braciszek Ramzes I i babcia Ewa z dziadkiem Adamem

co do mapy to jest nie dokończona wzorowana na S-G (zbudowane 3 wrota) prace zawiesiłem bo nie moge dorwać modyfikacji pod 1.0 a na wersji 1.8.1 mi sie nie chce robić tyle czekania na wersje 1.0 ....

Edytowane przez niciel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dyak    0

Nick w grze : LantarenPL

Imię : Filip

Posada : Fabuła i Questy

Doświadczenie : Pomagam przy pisaniu fabuły oraz questów na dopiero tworzonej grze przeglądarkowej (link prywatnie)

Projekty : Obecnie pracuję nad projektami nie związanymi z mc.

Inne : Można mnie zastać na gg: 10123338 w weekendy i wieczorami - tu z reguły się uczę. Do tej posady wystarczy mi kartka i długopis, a nie bycie online 24/7. Od dłuższego czasu bawię się w moviemaking, można pomyśleć o jakiejś reklamie sewera, gdy będzie na wykończeniu, lub wgl utworzyć RoleTV: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Przyjęte podania :

LantarenPL - Fabuła/Questy

spawci0 - Budowniczy/Questy

marcinwie - Budowniczy/Questy

N3q - Budowniczy

TheMaXPoL - Budowniczy

wgutbier - Budowniczy/Questy

Zapraszam zawsze po 18:00 na ts3 kanał RoleCraft, lub jeśli mnie nie ma to 124383 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Xenoxes    0

Nick w grze : XenoxesPL

Imię : Szymon

Posada : Fabuła/Questy

Doświadczenie : W

), w które gramy sobie z kolegami (wymyślam scenariusz, questy, prowadzę całą grę od początku do końca).

Projekty :Nie na tych serwerach, ale np na serwerze EnderCity wybudowałem całą dzielnicę Średniowiecze

Inne : Jestem uchwytny na gg 3280435, komp chodzi u mnie w domu jak kaloryfer w ziemie - 24/7. Nie siedzę przy nim ciągle, ale jak słyszę dźwięk komunikatora to podchodzę :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HooK    0

Nick w grze : HooKu

Imię : Wojciech

Posada : Fabuła

Doświadczenie : niektórzy wiedzą, niektórzy nie. Robię z typami fabułę minecraft. (Średniowiecze) Z fabułą miałem wiele do czynienia.

Oglądałem, tworzyłem, a nawet słuchałem porad od doświadczonych i wprowadzonych w to. Początkowo bawiłem się w dżejdżeja sam jakby tworzyłem sobie fabułę. Potem razem z kumplami się jakby dogadywaliśmy i co można byłoby zrobić. Potem czyli teraz będziemy nagrywać te filmiki. Porady są bardzo skomplikowane (te których ja się dowiedziałem). Ale damy radę.

Projekty :hmm projekty co robię? Myślę nad stworzeniem tak powiem "wgrywacza map oraz zadań do mc sp"

Buduję mapy escape itp.

Inne : Można mnie zastać na gg bardziej 38145879. Na skype rzadziej noreplaysiekacz. Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funt94    0

Nick w grze : funt94I

mię : Damian

Doświadczenie : Gram w minecrafta od wersji Alpha. Grałem na wielu serwerach na których zostawałem wyróżniany za pomysłowość i kreatywność. Jak już wcześniej wpominałem jestem pomysłowy i kreatywny i chętnie pomogę wam w budowaniu mapy na ten serwer :)

Projekty : Aktualnie pracuję nad projektem "Pustynne Miasto" które niebawem ukaże się na moim kanale w YouTube. SCREEN niżej.

Inne : GG: 17593309

Uploaded with

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Jeśli chodzi o fabułę, w chwili obecnej prace jeszcze nie rusBudowniczyzyły.

Natomiast jeśli chodzi o budowę mapy i jej zabudowę to przyjmuję kolejną osobę :

funt94 - Budowniczy - (zgłoś się do mnie pod 124383)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...