djarti2002 0 Napisano 20 Listopad 2011 Witam. Jestem HypnoticMan i chciałem złożyć skargę na modów: funLix i Wooshko. 1. Było tak : zacięła mi się myszka i kopalem w dół, natknąłem się na nielegalną kryjówkę, i to zgłosiłem. Później poszedłem do swojego domu, a funLix przeteleportował się do mnie i powiedział tak : "od kiedy masz xraya??" ja powiedziałem że nie mam i bez żadnych dowodów wsadził mnie do więzienia i dal mi mute. 2. Greenblind mnie wyciągnął żebym zapytał się skąd wniosek że mam xraya a wtedy kiedy mnie wyciągnął Wooshko caly czas mnie wsadzał ostatni raz mnie wsadził i pytam się za co a on mowi do mnie : Ty już dobrze wiesz za co"Proszę o to żeby jakoś ich ukarać. :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 20 Listopad 2011 Przepraszam double post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 20 Listopad 2011 Przypadkowo zacięła mi się myszka i wkopałem się na głębokość 15 klocków w dół natrafiając na TOTALNYM PUSTKOWIU na podziemny nielegal?W swoim domu miałeś 21 STACKóW DIAXóWPlus sam przyznałeś się,że masz X-raya :>Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Oto screeny. I proszę cię, nie wykłócaj się że wgl go nie miałeś, bo wymówka z zacięta myszką jest słaba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djarti2002 0 Napisano 20 Listopad 2011 po 1. nie nabijaj sobie postow po 2. myszka mi sie zaciela a po 3. diaxy byly mojego wspołlokatora jocxf i kazal mi je przechowac a co do przyznania sie funlix strzelilby taki tekst "za klamanie mozesz dostac nawet mute " kazdy mysli ze ja klamie ... a jezeli green mnie uwolnil to ty mnie nie wsadzaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 20 Listopad 2011 Nice story.Panie Hypnoticu, czy warto tak ciągle kłamać ?"za klamanie mozesz dostac nawet mute " - proszę o ss, bo czegoś takiego nie kojarzę.Najpierw odpisałeś na moje nawet śmieszne pytanie - bo kto by się przyznał do x raya po zapytaniu? ;dNapisałeś że masz, potem mówiłeś że nie wiesz co to, potem pisałeś żebyśmy cię tylko odmutowali bo jak to spamowałeś na checku:"Kocham Gumji, i chciałbym żebyście dali mi możliwość napisania jej że ślubu nie będzie"rofl x 1mlrdA co jeszcze jest śmieszne?Nie tylko spytałem czy masz x raya, spytałem również od kiedy go masz.Odpisałeś że od wczoraj (od tamtego dnia), kilka h później pisałeś że od 3 (lub 5, nie chcę kłamać, ale na stówkę 3 lub 5) dni.Kazaliśmy ci nie spamić na checku, ale nie słuchałeś.A co do diaxów, to pisałeś tak jak kolega joc."Znalazłem na ziemi", czasem "znalazłem w jaskini w skrzyni kilka dni temu" <- logi są z ok. miesiąca ( nie wiem dokładnie, ale więcej niż 2 tyg. A czemu mówię o czasie logów? Ponieważ sprawdziłem te miejsca które wskazałeś - ba nawet więcej niż pokazałeś, nawet kilka kratek wkopałem się i nigdzie nie było skrzyni - albo ja jestem głupi, albo ty myślisz że to my jesteśmy.Dziękuję że polepszyłeś mi samopoczucie, banan na twarzy przy czytaniu twojej skargi ^^Jesteś pierwszą osobą, która się na mnie skarży.Pisałem ci że powinieneś dostać perma za xraya, ale że nie działają bany (co się zmieni niedługo) to lecisz do paki do czasu poprawy banów po czym go dostaniesz.A mute po to żebyś nie wariował na czacie i żeby ci coś nie wpadło do głowy żeby spamić lub coś.Mute to nic - powinieneś nie mieć już wstępu na fb.Dziękuję, dobranoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djarti2002 0 Napisano 21 Listopad 2011 nie powiedzialem ze mowiles "za klamanie nawet mozesz dostac mute" tylko ze bys mogl tak powiedziec i czytaj dokladnie i jesli chodzi o diaxy to ukarajcie jocxf bo on mi je dal ! i nie napisalem zebym mial mozliwosc powiedzenia o tym gumji tylko zebyscie jej przekazali i nie napisalem ze "znalazlem je w ziemi" tylko ze on je znalazl i nie warto ciagle klamac bo mowie prawde! a co do tego ze powiedzialem ze od 1 dnia mam xraya to niby co mialem powiedziec??? wcale nie mam lub od zawsze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ninijul6 0 Napisano 22 Listopad 2011 Hypnotikman Masz Xray i reklamujesz sfuł server no i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mudys 2 Napisano 22 Listopad 2011 Hypno. Byłem wtedy na serwerze jak się przyznałeś do X-ray. Dla mnie nie ma rozmowy , nie ma litości dla X-ray. Tyle osób dostało permy bez możliwości unbana , że dziwie się czemu mielibyśmy zrobić dla Ciebie wyjątek. Poza tym kłamanie i spam na /zawolaj mówią same za siebie.Pogadam o tym dzisiaj z administracją , ale szykuj się na perma , bo na tym serwerze nie ma miejsca dla cheaterów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 23 Listopad 2011 A więc moi drodzy tak;)Połowa graczy ma nawet więcej niż 30 stacków diamentów, Nowa kopalnia + SV .FunLix, Woooshko, Mudys, prosze o dowody. Bez dowodów nie zbanuje go nawet o 1 minutą, a jeśli ktoś to zrobi to wyleci.Jeśli będą dowody, wtedy wam uwierzę, Hypnotic tak samo. Jeśli masz jakieś dowody, czy coś to pisz;)Nie rozumiem czemu daliście mu MUTA, jeśli on ma hacki to po co mute? Nie zrozumiałe jest to dla mnie .Hmm, Hypnotic, jeśli jednak masz Xray, przyznaj się a wtedy po 2 tygodniach będziesz mógł odwołać się do bana . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mudys 2 Napisano 23 Listopad 2011 Dla mnie już nawet nie chodzi o diamenty (chociaż wątpię by to wykopał) , ale o sam fakt , przyznania się do X-ray. Ułaskawimy go , a on pójdzie do kopalnie i wykopie kolejna porcje diaxów i tak w kółko. Moim zdaniem powinien dostać perma za sam fakt posiadania cheatów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 24 Listopad 2011 Skoro pójdzie, to jako moderacja zauważycie to, zdobędziecie dowody;)Ale jak jużKara? Proszę dla pana 111 h Kary Następnym razem prosimy przyjść bez hacków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach