Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Arktyka.com

Beta 1.0.0

Rekomendowane odpowiedzi

Arktyka.com    0

Dzisiaj(19 listopad 2011 rok) wyszedł update 1.0.0 Mnie się podoba. Czary super,mikstury. Bagna extra i nether. Polecam! Nie zostawajcie w tyle!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

ekhem... to nie jest beta 1.0.0 tylko pełna wersja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
[quote name='szampon98' timestamp='1331658301' post='53888']
Dokładnie to nie jest żadna BETA!
[/quote]
THIS IS ODKOP!
Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez frater2009
      [size=6]Mod dodaje do gry możliwość skraftowania np: lodu, bedrocka, ognia itp ze zwykłych przedmiotów [/size]
      [size=6]prezentacja: [/size]http://www.youtube.com/watch?v=PL8hdb_nnIc
      [size=6]download w opisie filmu ! Zapraszam także na mój kanał na youtube jest tam więcej modów ! [/size]
    • Przez marmoladaman
      Mam problem z minecraftem że nie pokazuje mi skinów i.t.p. Podobno to dość popularny problem więc weszłem na angielskie forum i przetłumaczyłem sobie odpowiedź na polski:

Naprawiłem problem instalując poprawkę ''winsock'' i usuwając 'spyware program '. Miałem zainstalowane ''RelevantKnowledge''. Jeśli masz ten problem spójrz na menadżer zadań po program nazywający się ''rlvknlg.exe''

Przynajmniej tak mi się wydaje. A więc ściągałem już dużo razy różnego winsocka i nie działa nie wiem jak to ma być, a żadnego 'spyware program' nie moge znaleźć. Mam w menadżerze zadań 'rlvknlg.exe' i nie wiem co mam z tym zrobić. A skinów nadal nie widać, nie da się updateować ani nie idzie wejść na serwer dla oryginalnego minecrafta.
      (Na innych forach piszę podobnie i tak, mam oryginalnego minecrafta).
    • Przez kuba12nhg
      Witam was drodzy gracze Minecrafta,po dosyć długiej przerwie .Na prawdę nie chciało mi się robić żadnego poradnika,czy też opisu jakieś gry,więc postanowiłem opisać jednego z najpopularniejszych modów do Minecrafta.Mianowicie Single Player Commands.Opiszę między innymi:co to za mod,jak go używać,czy jest on w pomocny i na czym polega cała zabawa właśnie z tym modem.A teraz dzieciaczki,przygotujcie ciepłe kapciuszki,kubek gorącej czekolady i życzę miłej bożonarodzeniowej lektury !

Nie będzie opisanych komend ponieważ wszystkich nie znam,gdy je poznam wyedytuję ten tekst!Zacznijmy od tego że z tym modem,możemy się pobawić w Boga zmieniając pogodę,latać lub być duchem przenikając przez ścianę.Teraz wam powiem jak go zainstalować!
      Krok.1:Pobieramy Single Player Commands z tego oto linku w nawiasie (
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ).Krok.2:Gdy się pobierze,to wchodzimy w folder w którym się znajduję nasz folder z MC.
      Wchodzimy w Menu Start i w rubryce ,,Uruchom'',wpisujemy ,,%appdata%,, i szukamy folderu .minecraft.
      Krok.3.Gdy już go znajdziemy to wchodzimy w ten folder.Znajduję się też tam kolejny folder
      ten folder to ,,bin''.Wchodzimy w niego.Znajduję się tam plik ,,minecraft,, z rozszerzeniem .jar!
      Krok.4:Wchodzimy w folder w którym znajduję się nasz mod,otwieramy moda i plik minecraft
      z rozszerzeniem .jar!
      Krok 5.Przeciągamy wszystkie pliki z modu do do pliku minecraft z rozszerzeniem .jar!(Powtarzam się xde)
      Ok to by było na tylę mam nadzieje że się podobało.Dzięki za przeczytanie !
    • Przez greq97
      Siemka tutaj GeRq97, chciałem was zachęcić do oglądania mojej nowej serii, jednej z pierwszych na wersji minecrafta 1.0.0! Oglądajcie: [u
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
  • Dodaj nową pozycję...