TonyAlone 1 Napisano 19 Listopad 2011 Wszystkie moje poradniki znajdziecie w linku Ponizej:/>http://www.youtube.com/user/662tony?feature=mhee#p/c/7D5A5A7534B779D2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 21 Listopad 2011 Poradniki mało praktyczne, dodatkowo ten głos i komentarze, na którymś filmiku nawet się tam obrażaliście z kolegą co było żenujące. Jeżeli już robisz poradnik to podejdź do tego bardziej poważnie, bo przy tym to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać jak się was słucha. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCCreeper 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgadzam się z Andromedem.Myślałem chociaż, że jesteś po mutacji, już wolałem twojego kolegę, niż ciebię.Dodatkowo pierwsza część "Poradników" jest ściągniętych od innych, a drugą część znają już nawet początkujący.I niewiem, dlaczego nazwałeś "to" poradnikami, skoro prawie wszystkie filmiki to "Lodówka", czy "Koszykówka". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach