fabrykagolda 15 Napisano 19 Listopad 2011 Nastał 1.0.0!A więc zaczynajmy od zmian:10 nowych osiągnięćWynik po śmierciMożliwość teleportowania za pomocą Ender PearlMożliwość patrzenia na przód postaci za pomocą klawisza F5Losowe skrzynie w twierdzachDodano fortece w NetherDodano: Nether Bricks, Nether Fence, Netehr StairsNowy wygląd kuli ognia GhastaNowy wymiar: The EndDodano: End Portal, End Portal Frame, End BlockDodano tworzenie mikstur(Brewing Stand)Dodano butelki na mikstury/Możliwość rzucania miksturamiDodano: Ghast Tear, Blaze Rod, Nether Wart, Gold Nugget, Glass Bottle, Spider Eye, Fermented Spider Eye, Blaze Powder, Magma Cream, Glistering Melon, Eye of EnderDodano 9 nowych płytDodano biomy: bagnisty(nowy wygląd), grzybowy, śnieżnyBiom bagnisty wyróżnia się: Ciemniejszą wodą, występowaniem lilij wodnych, ciemniejszą trawąBiom grzybowy wyróżnia się: Naturalnie generowanymi wielkimi grzybami, grzybowymi krowami, blokami grzybniDodano nowe dźwiękiNowe moby: Enderdragon, Grzybowa krowa, Bałwan, Magma Cube, BlazeDodano stół do ulepszania przedmiotów(Użytek dla doświadczenia)Rozmnażanie zwierzątFazy księżycaNowy tryb: Hardcore(Śmierć powoduje usunięcie świata)Naprawianie przedmiotówMożliwość zakończenia gry/Napisy końcoweDodano 2 nowe opcje w ustawieniach grafiki (zauważone przez qıɟɟÉ, a sprawdzone przeze mnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 19 Listopad 2011 ładny spis ale dodaj jeszcze jedno2 nowe opcje w grafice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteelMachine 9 Napisano 19 Listopad 2011 Diamentowy armor jest taki silny że jesteś nieśmiertelny i możesz lajtowo przepłynąć 200 kratek lawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 19 Listopad 2011 To nie są zmiany 1.0.0 tylko od 1.9 Pre-Release 1 do pełnej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 19 Listopad 2011 no to napisałem nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwo 11 Napisano 19 Listopad 2011 Pancerz nas chroni tak samo dobrze, dopóki sie całkowicie nie zniszczy (czyli jak mamy tylko chest armor, zjechany do polowy to daje tyle samo obrony co nowy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteelMachine 9 Napisano 19 Listopad 2011 Chłopie, jesteś nieśmiertelny dopóki ci się nie zniszczy armor a to trwa długo w przypadku diamentowego armoru... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeTii68PL 0 Napisano 25 Listopad 2011 Hmm...a moim zdaniem to Alpha była najlepsza.Mi się podoba tylko ulepszanie EQ oraz HardCore Mode. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 26 Listopad 2011 A według mnie-Beta 1.2_1/2 wtedy zaczęłem grać i naprawdę mi się podobała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 9 Grudzień 2011 byłem szybszy z tym Newsem i zawstydziłem Steviego O' Newsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach