Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Cudziak

Darmowy server

Pytanie

Cudziak    0

Witam was :) pisalem juz kiedys temat o serwerze na piracie z hamachi ;p ale szkoda zbawy na to i z kuzynem wpadlem na pomysl by zakupic oryginalnego minecrafta :P Najprawdopodobniej bedziemy grac w 4 i syszalem ze jak sie kupi pelna wersje to serwer mozna zalozyc za darmo chociazby dla ans 4 zeby grac az do konca swiata :P czy to jest prawda ? jezeli tak to prosze powiedziec jak mozna postawic taki server? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
freeze4    5

Zeby server postawic, musisz miec co najważniejsze zewnętrzne IP, i pamiętaj, ze to muli kompa, więc jeżeli masz kompa słabego i neta slabego, to nie ma sensu . Możesz kupic server, ruszyła strona z serverami do minecraft (tzn niedlugo ruszy sprzedasz, narazie strona jest i ankieta), link znajdziesz na minecraft.wiki.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cudziak    0

IP mam zew i wew ( nie wiem jak to dziala :P ) internet mam radiowy 20 MB a komputer to: procek 2,71 GHz, 2GB ramu karta graficzna Geforce 8600 GTS. To chyba takie najwazniejsze i podstawowe info na temat komputera :) Tak wiec ruszy mi ? jak tak to powiedzcie jak to zrobic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
freeze4    5

Myślę że komp troche słaby, ale jak ma grać np. 1-3 osoby to starczy.

No więc wchodzisz w

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Tam masz Multiplayer beta server software

Pobierasz, odpalasz i grasz ;p

Konfiguracja servera, wgrywanie modów nie w tym temacie, na google napewno znajdziesz .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cudziak    0

a komputer: 4gb ram, ge force 9800 gtx 512mb, AMD Pgenom 8450 Triple-Core Processor 2.10 GHz i internet netia 6 mb kablowy ? Bedzie lagowac czy lepiej na tym moim ? :P (moj to ten u gory :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...