ser100 2 Napisano 17 Listopad 2011 1. Nazwa projektu: Kręgielnia2. Opis projektu: Długi tunel z trzema torami z lodu, oświetlone glowston'em. Będzie można pozbyć się zbędnych itemow nie koniecznie wygrywając.3. Osoby zaangażowane: ser100.4. Potrzebne materiały: Nie trzeba.(wybudowane na Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mudys 2 Napisano 22 Listopad 2011 Nie ja decyduje , o tym czy projekt przejdzie czy nie , ale mi osobiście sie nie podoba. Jestem na NIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 22 Listopad 2011 brzydkie i jak ty chcesz grać w kręgle w mc ... rozumiem że na lodzie by się rzucało ale co by się zbijało? ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba2006 0 Napisano 22 Listopad 2011 Tak szczerze to NIE!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ser100 2 Napisano 23 Listopad 2011 Wiem, że nie zbyt ładne, rzucało by się na płytkę naciskową, a estetykę można poprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 23 Listopad 2011 Więc popraw;) Zrób ok. 10 screnów jak się gra lub filmik.Popraw budynek, estetyka, ład a nie pokoemon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 23 Listopad 2011 Narazie jest całkiem... żadne... Ale liczą się chęci... co nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach