Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość camil92PL

Wasz pomysł na RoleCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Karkoon    36

Może w nocy nic by ich nie atakowało? @down jest gdzieś wypisane jakie oni mają umiejętności lub coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dyak    0

to jest jedna z ich zalet a nie funkcja Kamil ma na myśli jaką rolę odgrywali by w świecie RoleCraft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

@camil92PL

Ja osobiście dodał bym wampiry po pewnym czasie na serwer. Jako coś nowego, gdy ludzie się rozwiną. Sam wiesz, że można się zarazić i wyleczyć z wampiryzmu. Jak robić serwer pod prawdziwe RP. To by można opowiadać ciekawe historie.

@Karkoon Wampirom moby nic nie robią, w nocy są bezpieczne ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

z Triasq o tych wampirach rozmawiałem już, aby je wprowadzić jako "zaraza"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

<p>A może (na podstawie tej "zarazy")członkowie innych ras ukrywaliby że są wampirami i taka siatka wampirów by się utworzyła. Tylko jest problem z tym, że jak jednemu się gra znudzi lub coś to może zdradzić wszyskie wampiry, więc jeśli nadal miałaby być ta grupa to musiałaby być hierarchia typu : znasz tylko swojego bezpośredniego przełożonego, a innych nie. (tzn. możesz mieć podwładnego który cię zna, a ty znasz jego) Co do umiejętności to te od rasy + bonusy wampira. Czy jest jakiś plugin do restartowania zdrowia i życia po zabiciu kogoś? Jeśli tak to możnaby to wprowadzić (o ile tego już nie było). Też jest lekki problem z tymi napisami, które wyskakują po zabiciu kogoś bo odrazu będzie wiadomo kto kogo zabił i kto jest wampirem. Więc trzeba by to dezaktywować (jeśli to możliwe). Czy były jakieś pluginy, które wprowadzały tak jakby stały shift dla wampira tzn. że mógł biegać normalnie i ze sprintem z ukrytym nickiem? Nie mam możliwości dalszego pisania, jakieś ograniczenia są na ps3.Mogę double?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...