METALOWY_MAN 1 Napisano 15 Listopad 2011 WITAM BARDZO SERDECZNIE ! Od zawsze nurtowało mnie pytanie, czemu jeśli mam 70-110 fps. w minecraftcie to przy nagrywaniu frapsem mam 25-30 ? Jest to bardzo denerwujące ... Jeśli znacie odpowiedź to udzielcie mi rady MÓJ KOMP :ATI MOBILITY RADEON HD 54706 GB RAM DDR3PROCEK AMD 2X2.2320 GB DYSKU (Z CZEGO 148GB WOLNE) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 15 Listopad 2011 1. Podkręć ilość klatek nagrywanych frapsem.2. Komp nie należy do najmocniejszych.3. Używaj alternatywnej nagrywarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 METALOWY_MAN 1 Napisano 15 Listopad 2011 Jakiej nagrywarki ? Inne gry jak nagrywam to spadają zamiast 35 to 30 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 15 Listopad 2011 Możesz spróbować chociażby PlayClaw, braciak się tym bawi i nie marudzi na nic prócz znaku występującego tylko w wersji demo (pół biedy sam znak, on popierdziela po ekranie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WITAM BARDZO SERDECZNIE ! Od zawsze nurtowało mnie pytanie, czemu jeśli mam 70-110 fps. w minecraftcie to przy nagrywaniu frapsem mam 25-30 ? Jest to bardzo denerwujące ... Jeśli znacie odpowiedź to udzielcie mi rady
MÓJ KOMP :
ATI MOBILITY RADEON HD 5470
6 GB RAM DDR3
PROCEK AMD 2X2.2
320 GB DYSKU (Z CZEGO 148GB WOLNE)
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi