Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
koniczyn5

Skarga na gracza N3q

Rekomendowane odpowiedzi

koniczyn5    5

Dnia 13.11.2011 ok. godziny 12:15 gracz wyżej wymieniony obraził gracza koniczyn5.

Zarys sytuacji:

Pewien gracz na czacie globalnym chciał kupic brzoze, oskarżony zapytał się czy logi, ja w formie żartu odpowiedziałem, że kupujący woli deski z brzozy. Po moim żarcie oskarżony mnie obraził poprzez stwierdzenie, iż nie posiadam twarzy ani ust tylko jak on to określił "mordę". Zwróciłem mu uwagę by mnie nie obrażał, ale on powtórzył swoją wypowiedź.

Dlatego wnioskuję o 1h więzienia dla oskarżonego.

Dowód:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

@DOWN

Jest to tak samo bezsensowne oskarżenie jak to które zgłosił twisted.

Skarga nr 2:

N3q władca maista Collis wypowiedział wojnę miastu Vossia i je zatakował, po czym jak przygotwaliśmy kontratak okazało się, że wyłaczył on pvp w swoim mieście.

Z tego tytułu wnoszę o największy wymiar kary przwidziany na serwerze.

Swiadkowie: hajtinio, Whiskas132, marcinwie, LantarenPL

Dowody: są w logach

To tyle dziękuje koniczyn5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sazyr    15

Tak, to tak ostre słowo jakim jest "morda" jest tak poważnym przestępstwem, że powinno się OCENZUROWAĆ książki, gazety i telewizje. Więcej, może powinno się zabić za tak obraźliwe określenie ? Moim zdaniem, to nawet nie powinno być branę pod uwagę jako "ostrzeżenie". Często nazywałem Cię idiotą, a to kolejny powód by twój tytuł zamiast "Mądry" na "Idiota".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Ja się nie będę z tobą użerał. Myślisz, że jesteś po prostu za***isty. Musze powiedzieć ciekawe masz żarty, naprawdę Strasburger mógłby się od ciebie uczyć. Co do samej skargi, po prostu ty się prosisz o sprzeczki. Nie rozumiem po co w ogóle się odzywałeś. Kompromitujesz się. To tyle z mojej strony, a na następny raz pomyśl zanim coś powiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

1 godz. więzienia dla gracza N3q za pkt 1 i 3 godz. za pkt 2 (Sprawdzone w logach)

Łąćznie Neq dostaje 4 godziny odsiadki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...