Zniesmak 15 Napisano 12 Listopad 2011 Witajcie Miło nam poinformować że otwieramy kolejny projekt ! Czyli dystrybucja pierwszego filmu Jutro czyli ( 13.11.11 Niedziela ) o godzinie 19.00 odbędzie się na ts.minecraft.pl Kasting !Fabuła filmu? Zostanie przedstawiona na Kastingu W filmie nie trzeba nic mówić ! Wystarczy być ogarniętym, słuchać ekipy filmowej i mieć dużo zapału !Chcesz wziąć udział?Wypełnij poniższy formularz Nick:Wiek:Staż na minecraft.pl:Coś o sobie:Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?:Oświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo :Aktorzy poszukiwani ! ZAPRASZAMY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Traszka4 Napisano 12 Listopad 2011 Nick:Traszka4Wiek:13Staż na minecraft.pl:Prawie zawszeCoś o sobie:Lubie minecrafta i gry MMoBrałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?:Nie stety nie bralem ale chcialbym wziąśćOświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jatan998 3 Napisano 12 Listopad 2011 Nick: Jatan998Wiek: 13 latStaż na minecraft.pl: prawie rok gram na tym serwerzeCoś o sobie: Lubie dżem Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?: niestety nie bralem w takim czyms udzialu ale jetsem w jakims stopniu ogarnietyOświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Nick: affibWiek: 14Staż na minecraft.pl: Od pierwszych dni powstania serwera, jakieś 6-7 miesięcyCoś o sobie: Jestem dziwnyBrałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?: NieOświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo : Oświadczam Edytowane 13 Listopad 2011 przez affib's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 13 Listopad 2011 Nick: KexanWiek: 14 11/12Staż na minecraft.pl: ok. 5 mies.Coś o sobie: sam nie rozumiem siebie.Brałem udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?: Nie brałem.Oświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo : Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadPet 0 Napisano 13 Listopad 2011 Nick: BadPetWiek: 14Staż na minecraft.pl: 5-6 miechówCoś o sobie: Jestem człowiekiem ogarniętym.Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?: Nie.Oświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo : Oświadczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 13 Listopad 2011 Nick:robetjakWiek:13,5Staż na minecraft.pl:ok półtora rokuCoś o sobie:Nazywam się Robert,interesuje się aktorstwem a także tematyką religijną a także uwielbiam grać w minecrafta głównie na serwerze aliquam.pl gdzie jestem modem.Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?:Tak wiele razy występowałem w domu kultury w moim rodzinnym mieście i brałem udział w konkursach recytatorskich.Oświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grubszy 3 Napisano 13 Listopad 2011 Nick: GrubszyWiek: 13 latStaż na minecraft.pl: okolo 5-6miesiecyCoś o sobie: Lubie jeść, Lubię jeść i jeszcze raz Lubie jeść.Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?: Nie ale chciałbym wziąć udział w tym filmie/kastinguOświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo : Oświadczam iż jak ja albowiem zostane wybrany bede poświeca l czas na aktorstwo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teko122 2 Napisano 13 Listopad 2011 Nick:VajrusWiek:14 latStaż na minecraft.pl:2 tygodnie i troche osob mnie znaCoś o sobie:Nazywam sie Marcin.Jestem dosc ogarnietym kolesiem.Probuje byc mily dla wszystkich osob (dla niektorych osob nie da sie byc mily).Moje zainteresowania to gry komputerowe.Lubie czasami pograc oczywiscie w koszykowke.Ulubione typy gier to FPS,MMORPG no i oczywiscie wyjatkiem jest minecraft.Jesli ktos ma jakis klopot to zawsze probuje mu jakos pomoc (oczywiscie jesli problem jest konkretny).Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?:Bralem udzial w takim projekcie.Niestety ten co wyslal filmik na YT skasowal swoje konto ;/Oświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo; Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 13 Listopad 2011 Witam, jestem twórcą paru skinów do serii, więc mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Nick: torres70Wiek: 13Staż na minecraft.pl: z 2 miechy, może 1,5 Coś o sobie: Mam na imię Filip, lubię się czasem powygłupiać, ale jak już są jakieś poważne sprawy. potrafię się ogarnąć, czyli do projektu się nadaję Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?: Tak, nakręciliśmy z kolegami kiedyś 2 odcinki serii fabularnej i 4 odcinki luźnej serii, ale zaprzestaliśmy, ponieważ nasz serwer padł : /Oświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo : Mam około 2 godzin czasu dziennie (w dni powszednie, weekendy całe), więc jeśli powiecie, że mam się stawić o 19:00, oczywiście się stawię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość puczor Napisano 13 Listopad 2011 Nick:puczorWiek:12Staż na minecraft.pl:2lataCoś o sobie:Lubie placki Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?:Chcialem nakrecic filmik ale mi sie nieudal bo muj kolega byl nieogarniety.Oświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo Tak tylko od której godz do której Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProgresPL 3 Napisano 13 Listopad 2011 Nick: ProgresPLWiek: 14 , Rocznik 97Staż na minecraft.pl: Gram na [Cenzura] (Junior Moderator), Na FB chodzę do minecraftowej szkoły (od nowej mapy zamierzam też tu grać normalnie)Coś o sobie: Cześć, mam na imię Adrian i mam 14 lat. Obecnie jestem junior moderatorem na serwerze [Cenzura]. Jestem ogarnięty i chętnie pracuję w grupie. Łatwo się ze mną dogadać Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?: Tak, kręciłem reklamy serwerów, wraz z kolegą zajmowałem się kręceniem serii odcinków minecraft (w 3 tyg, 150+ widzów). Znam się na programach takich jak Camtasia Studio itp.Oświadczam , że jeśli zostanę wybrany poświęcę czas na aktorstwo: Tak, mam czas na uczestniczenie w tym jeśli oczywiście nie będzie to koligować z chociażby Minecraftową szkołą Pozdrawiam , ProgresPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xJudaszx 1 Napisano 13 Listopad 2011 Nick: xJudaszxWiek: 12Staż na minecraft.pl: od początkuCoś o sobie: Lubię grać w minecraft i rozmawiać przez ts :wacko:Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?: Nie, nie brałem udziału w podobnym projekcie Oświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo : Oświadczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebaProx 4 Napisano 13 Listopad 2011 Nick:SebaProxWiek:10Staż na minecraft.pl:ok.1 miesiącCoś o sobie:Gram w Minecraft od 1.5 .Lubię jeździć na BMX i Rolkach.Zawsze lubię zawierać nowe znajomości i zawsze zdążam na czas.Brałeś udział w podobnych projektach , jeśli tak to w jakich?:Niestety jest to mój pierwszy raz,dlatego chcę się zapisaćOświadczam że jeśli zostanę wybranym , poświecę czas na aktorstwo :Oczywiście oświadczam to w 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 13 Listopad 2011 Gratuluję tym co przeszli, miło mi się robiło skiny. Szkoda tylko, że kasting był taki dziwny i myślę, że spokojnie mogło przejść więcej osób, ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam, mam nadzieję, że nabór do drugiego odcinka będzie nie długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach