Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Kacper Białecki

Szukam pluginu

Pytanie

Od razu prosto z mostu, szukam łatwego plugina który będzie tworzył codziennie plik tekstowy w którym będzie napisane, kto jakiej komendy używał i gdzie. Wraz z kolegami posiadamy serwer i wszyscy się nawzajem banują za drobnostki (dopiero konfiguruje permissions) i chciałbym temu zapobiec. Oprócz tego plugina, szukam także takiego który by pokazywał przez kogo ten klocek został postawiony. Na Bukkit.org nie znalazłem niczego co mogło by być proste dla gościa który jest kompletnym żółtodziobem :P.

Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ok, zainstalowałem, podłączyłem pod MySQL ale nie działa, na komendzie (głównej :B) /pl wyświetla się na czerwono, czyli nie działa (chyba?), komendy z tego pluginu także nie działają. Bardzo proszę o pomoc, bo może w configu coś spaprałem a sam o tym nie wiem. :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Maxy    0

no nie dziw się że nie działa patrze na build tego pluginu, ten plugin jest dawno nie aktualizowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Zgubiłem w trakcie pisania posta "Coś jak BigBrother?", liczyłem że majster od serwera sam się połapie że jest to dość przestarzały mod, ciekawe co z następcą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...