Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
TopTechnik

Hej!

Rekomendowane odpowiedzi

TopTechnik    0

Cześć wszystkim forumowiczom jestem tutaj nowy, moja historia z minecraft zaczęła się w ten sposób że kolega mi tą grę ściągnął (beta 1.7.3) (wtedy to zapisy się często kasowały) no wiec zakładamy pierwszy świat mój no i zakochałem się że można w tej grze robić WSZYSTKO (no może nie sex ;))

Tydzień pograłem - skasował się zapis - a szkoda bo miałem tam sporo budynków/budowli itd. Założyłem drugi świat - 2 dni grania i znowu się skasował. 2 tygodnie przerwy z minecraft - przychodzi brat no i zaczynamy grać. Ten już się nie skasował a miałem naprawdę dużo! Ale wszystko nie trwa wiecznie - komputer a dokładniej dysk twardy uległ awarii i nie dało się przywrócić zapisu :(. Miesiąc przerwy z minecraft. Ściągam najnowszą wersję i widzę że jest już 1.8.1, no i gram już jakieś 2,5 tygodnia i nie skasował się w ogóle. ten zapis, mam w nim naprawdę dużo. Mam nadzieję że gdy się usunie (co nie daj Boże!) to mi pomożecie przywrócić go bo wiem że się da tylko nie wiem jak. Tak więc jestem zadowolony z gry, mógłbym komuś wysłać mój zapis lub w innym temacie zamieszczać zdjęcia - o ile można :D

Pozdrawiam wszystkich Mineludzików!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kubisz0n    5

Wzruszająca historia pirata. ja mam save już od ładnego pół roku i się nie usuwa, ale witaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...