ser100 2 Napisano 23 Listopad 2011 ok, może bez brody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ser100 2 Napisano 23 Listopad 2011 mogę się jakoś odwdzięczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 23 Listopad 2011 Polecenie mnie kolegom czy coś, tzn. mnie jako kogoś kto robi skiny Byłbym wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ser100 2 Napisano 24 Listopad 2011 ok, mam kolegę, który lubi zmieniać skiny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 24 Listopad 2011 Skin dla ser100 gotowy, leci zaraz na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ser100 2 Napisano 24 Listopad 2011 Dziękuje bardzo skin wyszedł fajnie, jestem zadowolony, że znalazłem kogoś kto umie robić takie fajne rzeczy (ja nigdy nie miałem talentu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrCookiePolska 0 Napisano 24 Listopad 2011 Hej,Torres, jeżeli mógłbyś to zrób mi skin człowieka ale z głową Cookie Monster'a.Link do skina Cookie Monster'a:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Wygląd skina :-włosy: zwyczajna głowa CookieMonster'a -twarz: zwyczajna głowa CookieMonster'a -tors i ręce: Bluza (zielona) z czarnymi sznurkami (chyba wiesz o co chodzi) i na plecach bluzy (z tyłu) twarz Creepera, co do rąk to mogą być niebieski (takie jak głowa) albo kremowe (jak bardziej ci będzie pasowało)-nogi: czarne (albo jakiś inny pasujący kolor)-buty: białe, możesz dodać do nich coś swojego ;DPozdrawiam, i czekam na skina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 24 Listopad 2011 Jutro lub dziś zrobię Nie będzie z nim większych problemów, więc zrobię go w miarę szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrCookiePolska 0 Napisano 24 Listopad 2011 Ok, więc czekam. Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach