xazes5 0 Napisano 10 Listopad 2011 w tym temacie chciałbym wam zaproponować stworzenie targu były by to 4 sklepy na przykład pod bramą miasta ale nie takie normalne sklepami by zarządzali użytkownicy online. Czyli chodzi mi o to że na przykład jest stanowisko 4x4 lub mniejsze i jest tam gracz podchodzi do stanowiska inny gracz i pyta o czy posiada dany przedmiot i w jakiej ilości można by też przy okazji potargować się ze sprzedawcą o niższą cenę ale jest 1 problem jak zabezpieczyć targ żeby nie było kradzieży bo na przykład 1 gracz kupuje a 2 mu to zabiera z przed nosa. :mad2:czy mój pomysł się podoba proszę o szybką odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 10 Listopad 2011 To już zależy od graczy, a zabezpieczenie jest proste :Niech gracz kupujący i sprzedający napiszą że "sprzedaje 5 stacków cobla temu graczowi X za 5 D" , "kupuje 5 stackow cobla od gracza Y" - screenPrzelać kasę... - screen razem z tekstem wyżejDostać surowce...Screen itemkow...czy jakoś tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lakozi 3 Napisano 11 Listopad 2011 Coś mi się nie wydaje żebym siedział pod bramą 24/7 Pomysł do bani. I tyle w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schibowski 6 Napisano 17 Grudzień 2011 New Server Map. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach