N3q 19 Napisano 10 Listopad 2011 CollisMiasto CollisKrótki opis :Collis, nowa stolica osadników z Wyspy Dłużnika którzy przybyli wraz z okrętem flagowym Camila. Początkowo bohaterowie osiedlili się wraz z Camilem, w jego nowej potężnej stolicy Lorii, jednak jak to było w przypadku Prontery, musieliśmy osiągnąć niepodległość. Tak zrodziła się idea powstania państwa które nie było tylko wyspą, ale niezależną nacją siegającą w cztery strony świata.Realizacja była łatwa, wszyscy posiadaliśmy doświadczenie w zdobywaniu niezbędnych środków. Zmieniły się tylko reguły, pojawiło się wiele konkurencyjnych miast aspirujących na tytuł "cesarza". Jednak Collis posiada cechę której inni nie mają.Jest to braterstwo.Władca miasta : N3qAsystenci władcy miasta : -Cena działek : -Cena sklepów : -Czynsz działek : -Czynsz sklepów : -Podatek od mieszkańca : - Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gimlins 0 Napisano 12 Listopad 2011 Witam.Jak mogę przyłączyć się do miasta? I gdzie się znajduje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sazyr 15 Napisano 12 Listopad 2011 Będziesz mógł się dołączyć gdy tylko miasto zostanie ukończone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gimlins 0 Napisano 12 Listopad 2011 Ok. To wpisuje się na listę oczekujących A kiedy planowane jest zakończenie budowy miasta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sazyr 15 Napisano 12 Listopad 2011 Może jutro w końcu je ukończymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 12 Listopad 2011 W sumie... Może zacznę grać ;p.Jak znajdzie się działka to mogę wpaść =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian Szczeciński 0 Napisano 16 Listopad 2011 Oto Screeny z wczorajszej walki + jak zmieniało się Collis na przestrzeni dziejów.I tak oto Collis i Gorlan zwyciężyły walkę z Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ! miastami, sojusz śródziemna zwyciężył!Screeny PNG dlatego spakowane w rarze i wrzucone do 1 folderu.waga 50mb + -Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. /freeaq! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lakozi 3 Napisano 16 Listopad 2011 Hahah to ładnie się stało.. ;p Ja tu chciałem jeszcze pograć a tu bum bum bam i Collis i Gorlan podbiło RP xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach