Virgilio 0 Napisano 2 Maj 2011 Co sądzicie o siatkówce ? Ja po prostu uwielbiam grać w siatkówkę, ale tylko z ludźmi co potrafią przyjąć piłkę i ją przebić Gra w której ludzie nie potrafią odbić piłki to nie gra. Co ciekawe mam 1.70m wzrostu i sobie całkiem nieźle sobie radzę (w bloku oczywiście nie poszaleje, ale nie jest źle). A Wy ? Lubicie siatkówkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 2 Maj 2011 Tak, ale odmianę plażową. BTW. mam 182cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traner 4 Napisano 3 Maj 2011 Ja lubie grać w siatkówke, piłke ręczna, nożna itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Papajos 3 Napisano 28 Czerwiec 2011 Ja wręcz uwielbiam siatkówkę. Bardzo lubię w nią grać, ale czasami gram z prawdziwymi ciotami... A tak w ogóle to mam 157cm.Pozdrawiam,Papajos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iluzja 0 Napisano 28 Sierpień 2011 Uwielbiam siatkówke!!!!! całę wakacje poświęcam grze i nauce gry. mam 165cm wzrostu i gram jako rozgrywająca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dimashio 12 Napisano 28 Sierpień 2011 Ja też bardzo lubie... ale czasem zdaża mi się grać z takimi ludzmi, że się odechciewa...wzrost : 179 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 29 Sierpień 2011 Siatkówka jest jednym z nielicznych sportów które wolę oglądać niż uprawiać. Chociaż patrząc na to co nasi wyprawiają na memoriale Wagnera, to aż oglądać się odechciewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thd552 7 Napisano 4 Wrzesień 2011 ja tam nie powiem, lubię. Sadzają mnie w bloku (193 cm ), ale nawet tam jest fajnie. Tylko denerwuje mnie granie na 3... nigdy nie wychodzi To chyba dlatego stoję w bloku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubak1409 0 Napisano 16 Luty 2013 Ja trenuje siatkę w treflu Gdańsk Mam 11 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 18 Luty 2013 Ja nie lubię ogólnie sportu. To po cholerę się wypowiadasz?! +1 //Chormon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dezintegrator 3 Napisano 3 Marzec 2013 Zajebiaszcza siatkówka jest bo nie trzeba zapierdzielać po całym boisku w wzdłuż i wszerz. :P Po za tym ogólnie fajny sport. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schizacraft 0 Napisano 1 Lipiec 2013 Zajebiaszcza siatkówka jest bo nie trzeba zapierdzielać po całym boisku w wzdłuż i wszerz. :P Po za tym ogólnie fajny sport. Dokładnie, ale najwięcej fun'u jest z siatkówki plażowej ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dunz 0 Napisano 26 Sierpień 2013 Gram w siatkówkę od 4 lat rekreacyjnie. Ze względu na to iż, mam dość duży wyskok to 181 cm wzrostu w zupełności mi wystarczy aby walnąć przysłowiowego "gwoździa" Pozdrawiam, Dunz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach