kiersnowski 5 Napisano 9 Listopad 2011 1.Nazwa projektu: Hotel**** - under water2.Opis projektu: Wielki hotel... b. wielki pod wodą i na lądzie 3.Osoby zaangażowane: kiersnowski i WE ;b4.Potrzebne materiały: zbudowałem...5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Wyśle Adminowi / architektowi schematics jak mi da jakis adres (budowla zrobiona na survivalu za pomocą too many items MOD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 9 Listopad 2011 Wygląda wcale nie najgorzej... Nawet interesująco... Mogę powiedzieć, że nawet mi się podoba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 9 Listopad 2011 to co zaakceptowane ? - mam ci preslac? - tylko troche przerobię bo 1 wersja nie miała być hotelem ale domem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 9 Listopad 2011 Hm, całkiem, całkiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 10 Listopad 2011 Popraw, zrób to bardziej w stylu hotelowym i wklej zdjęcia to napiszę moją opinię.Na razie tak jak napisałeś "jest to dom". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 10 Listopad 2011 A jak potem zgrac tego schematic? Bo troszkę nie ogarniam z mceditem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 10 Listopad 2011 Zaje.... fajne . Jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 11 Listopad 2011 Ładne, jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 11 Listopad 2011 mam pomysł - każde szanujące się lotnisko powinno mieć HOTEL... może ustawić to koło nowego spawna na nowej mapie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 14 Listopad 2011 Co do spawna, to różne są pomysły. Więc czasem plotki nie są prawdą albo przynajmniej są one przedawnione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 14 Listopad 2011 więc wiem jaki bedzie nowy spawn.... jak myślisz jak zrobić moją budowle aby była bardziej kosmiczna i fajna i nowoczesna... taka wyczesana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HitmanSon 0 Napisano 14 Listopad 2011 bardzo ładny budyneczek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba2006 0 Napisano 15 Listopad 2011 Bardzo fajny pomys umieśćcie na nowej mapce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach