Gość camil92PL Napisano 7 Listopad 2011 Otóż wiele osób prosiło o wprowadzenie wymaganych skinów na serwer, więc :Moją propozycją jest to, że każde z miast lub nacji powinno posiadać jednolite stroje dla swoich postaci, tak jak już kilku graczy w swoim gronie zrobiło Różnić się mogą twarzą, lecz powinny zawierać te same barwy miasta (nacji?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lakozi 3 Napisano 7 Listopad 2011 Popieram w 100%.Denerwują mnie już latające androidy albo drzewa jakieś! @EditBardzo dobry pomysł N3q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koniczyn5 5 Napisano 7 Listopad 2011 Małe pytanko, czy Władza miasta będzie mogła mieć własne skiny??? oczywiście zbliżone do skinu zwykłego, ale bardziej oficjalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N3q 19 Napisano 7 Listopad 2011 Oczywiście, zgadzam się na takie coś. Zacny byłby to pomysł, ale pewnie nie wypali. Ludzie nie będą chcieli wyglądać tak samo. Dlatego proponuje wprowadzenie skinów w klimacie średniowiecza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marian3k 1 Napisano 7 Listopad 2011 Inne miasta - TakStolica - Nie Można wprowadzić jakieś ograniczenia co do skinów w stolicy, ja się podporządkuje, ale jednolite stroje w stolicy która jest miastem neutralnym i dla każdego mi się nie podobają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 7 Listopad 2011 No można przystać na tym, aby Loria nie miała własnych skinów, ale inne miasta miały by jakieśnp określone godło na skinie czy coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marian3k 1 Napisano 7 Listopad 2011 Hm, można by np. wprowadzić jakieś określone godło/znak dla danego miasta [ w tym Lori ] i wkomponować go w swój skin [ była by to tylko modyfikacja naszego skinu a nie jednolity strój noszony przez wszystkich mieszkańców ] :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bharteck 0 Napisano 11 Grudzień 2011 Oczywistym jest to, że inne miasta powinny mieć własną kolorystykę, a stolica nie. Dobrze by też było, aby do innych miast należał gracz tworzący skiny - tworzyłby je specjalnie dla nowych mieszkańców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 11 Grudzień 2011 Jeśli chodzi o takiego gracza to jestem skłonny takim graczom. którzy zaoferują swoją pomoc przy tworzeniu skinów dla innych graczy stworzyć specjalną rangę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lovepepsi90 2 Napisano 15 Grudzień 2011 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. MI SIE POMYSL NIE PODOBA ! może ja mam fajnego skina i nie chce żeby był inny Nie chodzi mi o samą twarz... ja koszulke mu robiłem 3 godz. a teraz na RP-ku ma to się zmienić ?!? ? bez sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 15 Grudzień 2011 Ogólnie to nie musisz grać jak nie podoba ci się takie coś na serwerze , ale gra na serwerze to nie tylko wkład adminów, ale i samych graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schibowski 6 Napisano 17 Grudzień 2011 New Server Map. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach