Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
ReQ

Pajęczyna/sieć

Pytanie

ReQ    0

Witam ;)

Gram sb na singlu. Ostatnio znalzłem twierdzę, a obol niej 3 mob spawnery, i mnóstwo pajęczyn. W necie znalazłem, że aby wziąść pajęczyne, aby móc ją gdzieś kłaść, trzeba ją rozwalic żelaznym mieczem.. Mi niestety wypada sama sieć ;/ grrr. da się brać całą Pajęczynę ;p

I dwa ;p czy to prawda, zę diamentowym kilofem można podnieść mob spawner? Gram w mincrafta 1.8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rabus   
Gość Rabus

Dało sie w którejś wersji, ale na pewno nie w najnowszej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ReQ    0

na Wiki Minecraft pisało, ze da się.. był przyrząd ukazany nawet czym to podnosić ;;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Jeśli tyczy się to Mob Spawnera, w głównych informacjach jest narzędzie którym najefektywniej to wydobyć i ilość obrażeń zadanych narzędziom, nie można stawiać mobspawnerów i pajęczych sieci bez spawnowania itemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qdlaty    4

Niemożność podniesienia pajęczyny przez zwykłego usera daje adminom większe możliwości, to może być często przydatne. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Całych klocków sieci niemożna pdonosic a mobspawnerw to nw

Gratuluję, wygrałeś internet.

A teraz, po co powtarzasz to co było już powtórzone w tym temacie ze 2 razy? Próbujesz "szlachetnie" doprowadzić do zamknięcia wszystkich tematów? W sumie, temat rozwiązany, pajęczyn i mobspawnerów podnosić się nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...