Koza123 1 Napisano 5 Listopad 2011 Przepraszam jeśli zły dział. Otórz, niedawno przed vossią była mała potyczka. Ja i kilku innych robiliśmy takie "Podchody", zamiast walki, bo tamci nie chcieli wyjść do dziczy, a jak ja lub moi koledzy wyszliśmy to nas bili. Później, chciałem wejść do domu, chce otworzyć drzwi i pisze: "World gurad: coś tam coś tam". Otórz próbowałem kilka razy otworzyć, w końcu sie udało a ten napis zniknął. Jeden z tych z którymi się biłem napisał, że była to kara za rzekome tchórzostwo. Nie wiem, o co chodziło, proszę, aby moderacja wyjaśniła mi o co chodziło z tą karą, i czy jak nie ma już tego napisu, gdy chcę otworzyć drzwi, to wszystko będzie ok?Z góry dziękuję, Koza.P.S. Przepraszam za ewentualne błędy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marian3k 1 Napisano 5 Listopad 2011 To żadna kara.... Gość cie wkręcił . Czasem zdarza się taki "bug", sam miałem go wczoraj. Napis zniknął po tym jak zrobiłem rejoin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 5 Listopad 2011 A czym chciałeś otworzyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koza123 1 Napisano 5 Listopad 2011 Właśnie nie pamiętam, ale ten mi mówił, że to niby kara.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 5 Listopad 2011 Pewnie nicią, a nić ma takie właściwości, że sprawdza cuboidy. Pewnie pisało: "WorldGuard: No defined regions here!" tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koza123 1 Napisano 5 Listopad 2011 Prawdopodobnie tak, ale czemu ten mowil, ze to kara? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koza123 1 Napisano 5 Listopad 2011 Sorki, za double post, to byl lag neta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 5 Listopad 2011 To był taki żarcik z jego strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 5 Listopad 2011 Nie wiem skąd ci pisało WorldGuard coś tam, bo Towny czyli wioski nie obsługują tego pluginu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach