Tomaszewski12 1 Napisano 4 Listopad 2011 Znacie jakieś fajne gry na pspNajlepiej coś w stulu gta?Albo jakaś strzelaninka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 8 Listopad 2011 Monster Hunter, polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zkumeku 1 Napisano 8 Listopad 2011 Może nie gta i strzelanka ale sensowne to:Patapon (obie części), Gran Turismo, Little Big Planet, Tekken: Dark Resurrection Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszewski12 1 Napisano 8 Listopad 2011 A jakieś strzelaninki?Dla zainteresowanych:D :Mam do sprzedania pare gier na psp:Tramsformers the game,Daxter,Fifa stret 2, call of duty roads to victory(chyba źle tytuł napisałem)Wipeout: PulseI jeszcze simsy2Info na pwRównież jeśli ktoś mieszka w legnicy mogę się zamienić te gry co powyżej za jakieś inneNauka obsługi edycji posta trudną rzeczą być, jestem rozerwany między warnem za tripleposta w ciągu godziny a ostrzeżeniem słownym //Mof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 12 Listopad 2011 Nie wiem co masz na myśli pisząc 'strzelanki', ale na PyEsPy nie ma dobrych gier w których się strzela. Jednym z wyjątków jest niesamowicie grywalny killzone liberation, niektóre indywidua wciskają tu jeszcze resistance retribution, ale według mnie zepsuli tam sterowanie, jak zresztą w każdej tego typu grze na psp.Jeśli lubisz slashary to polecam ci obie części God of War'ów, jeśli masz ochotę na rpg to oczywiście Persona, Joanne d'Arc, Valkyria Chronicles, Half Minute Hero. Poza tym to polecam jeszcze zawsze genialne Lumines (obie części), Dj Max Portable (obojętnie jaki, ale najlepiej 2 lub 3), Motorstorm Artic Edge, Patchwork Heroes, N+ itd... no sporawo tego jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubalka1122 0 Napisano 12 Listopad 2011 Witam. Jakie są bardzo fajne gry. Oprócz STRZELANINEK? Bo już ich mam po dziurki w nosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 13 Listopad 2011 Te wymienione w moim poście powyżej + LittleBigPlanet, wszystkie części Monster Hunterów, Grand Knights History, Ghost Rider, Exit 1 i 2, Gran Turismo ( chociaż potrafi się znudzić), Soul Calibur: Broken Destiny, BlazBlue: Continuum shift II, MediEvil: Resurrection, Wipeout: Pure i Pulse, Patapony 1, 2 i 3, LocoRoco 1 i 2, Dante's Inferno ( na psp jest lepsze niż na duże konsole), SSX On Tour, Disgaea ( wszystkie części), Daxter, Puzzle Quest: Challenge of the Warlords, Tactics Ogre: Let us Cling Together, Burnout Dominator, Valkyrie Profile: Lenneth, Dead Head Fred, Astonishia Story, Prinny: Can I really be the hero?, Phantasy Star Portable 1 i 2, Ushiro, Brave Story: New Traveler... ... starczy? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peleos 1 Napisano 14 Listopad 2011 G.R.A.W 2 (ghost recon adwanced warflighter 2)a z serii MonsterHunter polecam Freedom Unite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach