LegoLudek 0 Napisano 4 Listopad 2011 1.Nazwa projektu: Stara świątynia2.Opis projektu: Chciałem jak najlepiej odtworzyć starą, zruinowany świątynię/kościół/cokolwiek , ciekawe jest również to, że tu nie ma ani jednej pochodni, w dzień to jest dobrze oświetlona, i (mam nadzieję) klimatyczna, a w nocy jest po prostu ciemno 3.Osoby zaangażowane:Ja (LegoLudek), i Samolocik4.Potrzebne materiały: Świątynia jest już zrobiona na Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 4 Listopad 2011 Nom niewidze na to iejsca na glowniej mapie, bo juz jest katedra(kosciol) Hmmm moze niezbyt imponujacy jest ten projekt dla mnie ale niech ci bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezi39Video 0 Napisano 4 Listopad 2011 mi sie nie podoba wyglonda to jak by endermany sie do tego dopadly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samolocik 0 Napisano 4 Listopad 2011 Dobrze jest no...;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwojaFarma 13 Napisano 6 Listopad 2011 Jeżeli chodzi o wnętrze to rewelacja. I ten pomysł ze światłem przenikającym przez dziury w dachu i ścianach... po prostu świetnie !!...ale na zewnątrz ta budowla prezentuje się dośc kiepsko. Tak jak ktos juz napisał... wygląda jak stodoła zaatakowana przez edermaany. Według mnie brakuje jakiś detali, np: nawy boczne, zburzona wieża, jakies zdobienia dachu (gasiar, stemple, dachowki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach