Jolgo 2 Napisano 1 Listopad 2011 No tak... nadchodzi wersja 1.9. W tej wersji będzie można stworzyć bałwana, który nie znika, i chodząc Pozostawia płaty śniegu . Pluginy nie dadzą sobie rady, więc jeżeli gracz stworzy takiego bałwana na swoim cuboidzie, on będzie poza niego wychodził i zaśnieżał ulice, i musimy też pamiętać o tym, że nie znika on, więc z każdym stworzonym bałwanem będą zwiększały się lagi na serwerze. Więc jak drogi Rabusu? zamierzasz zakazać tworzenia takich bałwanów? Ja jestem za tym, kto tak uwarza niech się podpisze czekam na odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 2 Listopad 2011 A może zrobi się tak , że bałwany będą udostępnione na osiedlu zimowym , ale nie dla graczy , tylko będą tam dla ozdoby np w klatkach , czy coś . Była by to fajna ozdoba , którą mogli by np robić tylko moderatorzy , architekci , admini , kidmodzi . Ps. Napisałem w klatkach , żeby robili za więzniów lub ozdobę , ale tak , żeby gracze nie mogli ich zabić . Warto o tym wspomnieć przed 1.9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teko122 2 Napisano 14 Listopad 2011 No tak Jolgo ma racje.A co do odpowiedzi Feniska poco je trzymac w klatkach ? Niech sie ciesza wolnoscia na zimowym worldzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 22 Listopad 2011 Czekamy na update WorldGuard-a w którym przypuszczam będzie linijka zawierająca możliwość blokady tworzenia bałwanów - przynajmniej na mapie głównej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach