Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Sytuacja z klasami:Runner - Znacznie lepiej tutaj tańczę wokół przeciwników niż w tf2. +1Firebug - Nie popełniam samobójstw wpadając za rogu ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Sytuacja z klasami:Runner - Znacznie lepiej tutaj tańczę wokół przeciwników niż w tf2. +1Firebug - Nie popełniam samobójstw wpadając za rogu ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
maciej01

Gang Garrison 2

Rekomendowane odpowiedzi

maciej01    7

Wszystko pięknie. Muzyka 8-bitowa, grafika 8-bitowa. Gra wciąga podobnie jak sam Team Fortress (tylko że tu nie ma czapek).

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Sytuacja z klasami:

Runner - Znacznie lepiej tutaj tańczę wokół przeciwników niż w tf2. +1

Firebug - Nie popełniam samobójstw wpadając za rogu i podpalając wszystkich przeciwników, na dodatek tu są kule ognia. +2

Rocketmen - Tutaj gorzej, ponieważ ciągle wszyscy tańczą wokół rakiet. Dobrze że są rocketjumpy, a rakiety detonują miny. --

Overweight - Da się zabić każdego, jednak dobry runner, pyro - potrafi cię zabić. Nie jedz kanapki bez pięciu osób chroniących twoją grubą d*pę - szpiedzy. +1

Detonator - Wszyscy szpiedzy na serwerze próbują dać ci facestaba, bo detonator nie umie spyczeknąć. Na dodatek pyro potrafią odpychać miny bardzo daleko. -1

Healer - Jesteś dobry do zawracania głowy przeciwnikowi, uważaj, jesteś celem spy - nie atakuj grup, czekaj na posiłki. Twój uber trwa 7 sekund. --

Builder - SENTRY SENTRY DO A SENTRY NEST DO A SENTRY NEST DO A SENTRY NEST *beep* --

Inflintrator - Nigdy nie bierz spy. Jest underpowered. Masz tylko nieskończony invisible, wszyscy cie szukają, twój stab trwa 2 sekundy. -1

Sniper - Paranoja. Jak masz tunnel vision, wszyscy na ciebie biorą cel. Ale za to, likwidujesz lub osłabiasz przeciwnika. . +1

W klasie nie ma chatu, za to są emotki i sekretna klasa pod przyciskiem Q nic więcej. z6.png

Serwerów jest 4-5, lobby obsługuje mody i stare serwery. Ktoś chętny zagrać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tarzan    13

nie Builder tylko Constructor, i nie Sniper tylko Rifleman.

i źle napisałeś Infiltrator.

jak chcesz czat to ściągnij sobie Vindicator's Mod (chyba już jest nieaktualny, ale poszukaj) i będziesz miał czat na wszystkich serwerach postawionych na VinModzie.

moja była sytuacja:

scout - może nie byłem tak dobry jak RebelINS czy Technoviking, ale w każdym razie też umiałem takie cuda jak oni wyczyniają. no i umiałem dużo spinjumpów.

pyro - no, byłem świetny z airblasta

soldie - próbowałem się nauczyć tych całych airshotów, ale coś mi nie wychodziło

heevee - nie lubiłem nigdy tej klasy, za łatwa

deto - spycheck? np

healer - też nie za bardzo lubie nim grać

engie - ^

spy - nie wiem jaki jest teraz poziom szpiegów, ale ja zawsze miałem spy'em największe statystyki na serwerach

sniper - strzelać celnie umiałem, byłem dobry, ale wolałem inne klasy

dodam że zrobiłem wiele spritów oraz map do tej gry, poszukajcie sobie na forum. (nick taki jak tu)

chłodny edit:

>taki 8-bitowy tf2 tylko że złożony z lepszych klas i w lepszym stylu

fix'd xD

Edytowane przez Tarzan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...