Pueblos 3 Napisano 31 Maj 2011 Witam.W związku z tym, że nie wszyscy rozumieją język angielski, zamieszczam changelog do wersji 1.6.6 minecrafta.+Dodano nowe zastosowanie Mączki kostnej (BONE MEAL)[?]- Zmieniono typ materiału Glowstone'a z "glass" na "stone" (będzie trzeba go teraz wydobywać kilofem)- Więcej proszku wypada teraz z Glowstone'a po wydobyciu.- Zmniejszono przepisy na robienie kolorowej wełny i bloków Glowstone'a (z 3x3 na 2x2) [ja to rozumiem tak, że teraz 1 blok Glowstone to 4 proszki, ale jeśli gadam bzdury to proszę mnie poprawić]- Przywrócono ponownie opcję wyłączenia limitu FPS- Naprawiono źle działające łóżka w Multiplayerze- Naprawiono błąd występujący po zniszczeniu łodzi, kiedy to gracz był spawnowany za nisko i "spadał" w podłoże.- Łodzie szybciej wypływają na powierzchnię wody- Łodzie spadające do wody tracą swój pęd pionowy bardzo szybko (nie "nurkują" po upadku tak głęboko jak gracz)- Usunięto HerobrinaTo tyle.=EDIT= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szympekmajster 36 Napisano 1 Czerwiec 2011 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pueblos 3 Napisano 2 Czerwiec 2011 Byłem pierwszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szympekmajster 36 Napisano 2 Czerwiec 2011 no fakt, o 3 godziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeviLLe 34 Napisano 4 Czerwiec 2011 bardzo ładny opis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach