Marian3k 1 Napisano 29 Październik 2011 Nie uważacie, że brak limitu kuponów na 1 gracza jest dość niesprawiedliwy ?. Niektórzy gracze kupują po 50 kuponów, to lekka przesada. Czy nie lepiej byłoby wprowadzić limit np. 10 ticketów na 1 gracza ?. Zwiększamy szanse naszej wygranej 10x. a jednocześnie nie zmniejszamy kogoś kto kupił 1-2 kupony. :] Na serwerze jest zbyt mało osób by loteria była pozbawiona takiego limitu. Szansa wygranej w przypadku zakupu 200 biletów gdzie aż 50 jest od 1 osoby wynosi aż 25%. Wypowiadajcie się, tylko obiektywnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 29 Październik 2011 po :1. nikt nie kupił więcej niż 20 ticketów2. limit jest ustawiony na 1003. gdy będzie limit to i wygrane będą mniejsze4. nawet gdy ktoś kupi 100 ticketów, a ty 1 to zawsze jest szansa, że trafi na ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 5 Listopad 2011 Mi sie trafilo 4kheh.A mialem 1 bilet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 5 Listopad 2011 no to widzisz ja ostatnio wykupiłem 50 ticketów i nic nie wygrałem XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach