- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Zgubiłem się, minecraft 1.8
Pytanie zadane przez
ReQ
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Siemka ;p
Opisze tutaj moją sytuację ;p
Otóż w poszukiwaniu przygód opuściłem mój domek i ruszył PROSTO na zachód. Szedłem cały czas na zachód, bo idealnie po jednym rzędzie kratek ;p Następnie znalazłem lawę na powierzchni więc zrobiłem sb obsybian ;p I ruszyłem na PÓŁNOC. Doszedłem około 600 klocków, po czym ruszyłem wodą. Tam przebyłem dość duży dystans (płynołem pół dnia) i trafiłem to wyspy. Myślałem, że to coś małego, jednak ruszając dalej znalazłem ogromny las i puściłem się tam. Po drodzę oswoiłem 3 wilki i szedłem cały czas prosto(myślę, że około 3000 kratek, szedłem 2 dni). No i postanowiłem wrócić do domku. Szedłem cały czas idealnie do pewnego momentu, kiedy to zauważyłem opuszczoną wioskę. Bardzo mi się spodobała i postanowiłem przeprowadzić się tam. Zostawiłem tam skrzynię (pełną złota). Niestety nie mogłęm znaleźć drogi, więc na ryzyk fizyk pościłem się na POŁUDNIE, w przeciwnym kierunku. Płynołem cały czas wodą (równe 3017 kratek, mam zapisane dane z f3), znalazłem na wysepce.. ZAMEK! Są duże 2 wierzę, jedno ogromnę pomieszczenie w kształcie sześcianu i mnóstwo zboża wokoło zamku. Dlatego postanowiłem, że zamieszkam tutaj. Płynę na PŁD i wydaję mi się, że jestem coraz blizej mojego starego domku(wracam tam ponieważ mam 6 skrzyń wypełnionych węglem, 2 skrzynie redstone, 1 diamentami, 1 zelazo i 1 złoto, reszte surowców znajdę zawsze xd). No i tutaj moje pytanko... JAK ZNALEŹĆ DOM?
Nwm czemu programy z WikiMinecraft nie działają, żaden...
Jest jakiś inny sposób? Nie znam danych z "f3" domku
((
Proszę o pomoc...
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi